Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Szent pók (2022)

Holy Spider
Filmadatlap
 
22
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Videók (2)

 
DReyy10   2022. 10. 21.

legújabb vélemény

0

Nehéz egyszerűen bármit is hozzáfűzni ehhez a filmhez. Nagyon brutális. Látni kell!

 
NEO   2022. 10. 20.

0

Úgy érzem, hogy egy kissé túl van lihegve ez a téma. Értem, hogy nagyon fontos, csak szerintem ez nem olyan, amit egy film igazán elbír, mint médium.

A film 935 990 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 879 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ali Abbasi filmje megtörtént eseményeket dolgoz fel, a sorozatgyilkos végig ártatlannak vallotta magát a bíróságon, isteni megbízottjaként hivatkozott saját magára.

(csd)
 

A film premierje a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt.

(csd)
 

A film cannes-i premierjén a közönség egy része a filmben látható szexuális erőszak intenzitása miatt kisétált a vetítésről.

(csd)
 
A Szent Pók brutális és nyomasztó film, mely kiválóan érzékelteti egy sorozatgyilkosság lehetséges társadalmi hatásait is – még ha azok ezúttal egy számunkra egzotikus, idegen kultúrában következnek is be. Bár vannak hiányosságai, és mondanivalóját tekintve a film utolsó fél órája mintha némiképp célt tévesztene, határozottan megéri a megtekintést. Fikciós környezete ellenére is viszonylag hű a valóságban történtekhez, és bár a történet számunkra sok újat nem hoz, egzotikuma miatt válik a műfaj említésre méltó, különleges darabjává. több»