Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
82

A kárhozat útja (2002)

Road to Perdition
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
19
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

legújabb vélemény

A történet számomra kicsit középszerű. Ennél sokkal jobban meg lehetett volna oldani több jelenetet is.

 
Teófil   2015. 05. 04.

Zseniális alkotás, Tom Hanks és Paul Newman kiváló alakításával, a mellék szereplőkkel sincs gond, ők is nagyot alakítanak. Egy hibája azért van, hogy kicsit vontatott a cselekmény.


 
anita9215   2016. 05. 08.

Egy nagyon egyedi és mindenképp erős film. Tom Hanks nyújtja a megszokott formát. Bátran mondhatom erre a filmre, hogy igazán egyben van. Leginkább azok kedvelik, majd akiknek bejön egy laza esti szórakozás mindenféle nagy volumenű gondolattól mentes film.

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

Várakozás volt bennem a film iránt, de nem lett az a húha kategória. Amolyan egyszerű és nézhető kategória. Ami persze nem feltétlen rossz. Még valamilyen szinten el is szórakoztatott. Egyszer meg lehet nézni bárki számára.

 
mrfaktor   2016. 04. 26.

Zseniális film minden tekintetben, de tényleg. A történet remek, Tom Hanks és a többi szereplő nagyon jól megállja a helyét, főleg Paul Newman. Zene tekintetében már a film előtt is tudtam, hogy Thomas Newman nem tud hibázni, gyönyörű tracket állított össze. De ami igazán erőssé teszi a filmet, azok a gyönyörűen felvett jelenetek. Sajnálom, hogy csak most sikerült bepótolnom, igazi műremek.

A film összbevétele 181 001 478 dollár volt (imdb.com).

 

A film világszintű bevétele: $181,001,478

(dulkap)
 

A film gyártási költsége kb. 80M $ volt.

(dulkap)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított '101 gengszterfilm amit látnod kell, mielőtt meghalsz' című könyvben.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.