Az alvilágban nem hibázhatsz és nincs helye az érzelmeknek. Matty (Barry Pepper) a saját bőrén érzi ezt, amikor a maffián belüli első komoly próbatételére kerül sor. A történet egy táska készpénz körül forog, amelyet a maffiavezérnek kell leszállítaniuk. A táska persze elkeveredik, Matty pedig barátai, Marble (Seth Green) és Taylor (Vin Diesel) segítségével indul a táska nyomába. A fiúk egy isten háta mögötti kisvárosban találják magukat, ahol a helyi keménymag és a korrupt zsaruk megnehezítik a fiatal maffiózók dolgát. Teddy bácsi (John Malkovich) a fiúk segítségére siet, és egyben megtanítja őket arra, hogy mit is jelent családtagnak lenni.
Kicsit lassan indul be, de utána egész jó tempója és cselekménye lesz a filmnek.A színészek hozzák, amit kell jól játszanak, a humora is teljesen rendben van. Összességében csak ajánlani tudom,már csak a színészek miatt is.
Szerintem ez egy kellemes kis akciómozi, átlagos történet, semmi extra cselekmény, de mégis izgalmasan és remekül megszerkesztve. A humora is olyan kiszámíthatóan tipikus. De szórakoztató.