Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79%
Filmadatlap
 
17
Szereplők
12
Vélemények
7
Képek
3
Videók
 
Timcsi   2019. 02. 01.

legújabb vélemény

A két főszereplő közötti kémia nem jött át annyira a a képernyőn. A története a háború borzalmaival és a romantikus szállal izgalmas elegyet alkotott.

 
indingo   2017. 04. 17.

Nekem tetszett a film, nem volt valami egyedi a története, de valahogy mégis elhittem a szereplőknek azt, amit látok. Többször nézős, romantikus film.


 
MP170506   2016. 11. 23.

Egy igazi romantikus film. Tele érzelemmel, fordulatokkal és kicsit sablonos cselekménnyel. De ennek ellenére szórakoztató és a színészek is elég jó alakítást nyújtanak.

 
Szilonka   2017. 05. 20.

Picit lehetett volna kidolgozottabb a film, olyan túl könnyedén ment minden. Maga a romantikus szál tetszett.

 
TomÁcs   2016. 05. 08.

Nagyon szép, igai szívmelengető alkotás. Gyönyörű romantikus szállal, Zac Efronnak több ilyen szerepet kellene elvállalnia.

 
diumiu   2017. 12. 24.

Zac Efront sokáig nem kedveltem, azt hiszem a stílusa és a kezdeti filmjei miatt. A Szerencsecsillag volt az a film, ami átfordította a véleményemet és elkezdtem figyelni, követni pályafutását. Szeretem a megfilmesített irodalmat, Nicholas Sparks reg... több»

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Kicsit egyszerű és kiszámítható romantikus film. Történetben éreztem egy kicsit kevésnek, lehetett volna összetettebb a sztori. Aki szereti ZAc Efront az szeretni fogja.

A film összbevétele 99 357 138 dollár volt (imdb.com).

 

Ben szerepében Riley Thomas Stewart látható, aki korábban Mel Gibson és Jodie Foster oldalán játszott A hódkóros című drámában.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Taylor Schilling Abbie Cornish-t és Katie Cassidyt ütötte ki a főszerepből.

(rbernadett)
 

Katonai létesítmények mozijaiban premier előtti vetítéseket engedélyeztek.

(rbernadett)
 

Az író Logan Thibault szerepét Ryan Goslingra írta.

(rbernadett)
 

A film Nicholas Sparks azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.