Ezt a filmet mindig is szerettem és szeretni is fogom a,nnyira cuki a kis Gizmó, mindig is elolvadtam tőle, a többiek már kevésbé jól neveltek, és nem is annyira aranyosak, miután átváltoznak, meg pláne nem. Nekem sose voltak félelmetesek, inkább csak undorítónak találtam őket.
Fenomnenális volt ez a horror vigjáték.Gyermekkorom egyik első horrorfilmje, persze ez akkoriban még ilyesztően hatott gyerekként:) Ma már egy nagyon aranyos és nagyon vicces kis film. Nagyon érdekes volt végig nézni ujra! Remek ! :)
Gyerekként imádtam a filmet, akkoriban az egyik legnépszerűbb horror vígjáték volt, amit egyedül nem mertem végignézni, de ennek ellenére sokszor láttam. Aranyos és félelmetes egyszerre.
Egy igazi klasszikus horrorvígjáték, kb. mindenki számára meghatározó volt gyerekkorban. Az idő vasfoga nem igazán tett benne kárt, a szörnyecskék még mindig cukik/röhejesek, a sztori igazából okés, de az igazi lelke a filmnek akkor jön elő amikor ez... Több
A karakterek, a történetvezetés, a zene minden nagyon együtt van! A helyszín, a látvány, a zene, és a színészek előadása mind csak emelik eme remek filmet. Bátor szívvel ajánlom!
Gyerekkorom egyik kedvence, többször megnéztem. Bizarr, izgalmas, érdekes, látványos film, nagyon lekötött. Mai szemmel is szívesen újra nézem. 5/5 nálam.
Már legalább százszor láttam ezt a filmet. Rendszeresen megnézem néhány évente. Mostanában viszont már nem adja a tv, úgy néz ki, hogy kiment a divatból. Bizony elég öreg film már, mégsincs hozzá fogható, azzal együtt, hogy az egész egy marhaság, egy mese. De nem is kell komolyan venni, hiszen a célja a szórakoztatás.