Nagyon vártam az első két rész után, viszont nagy kérdés volt számomra, mit lehet még kihozni belőle. Tetszett, izgalmas volt, viszont annyit már nem tudott adni, mint az előzőek.
Hát nem egy nagy durranás Liam Neeson versenyt fut az idővel! Már a film elején tudtam mi lesz a vége. Az első két rész sokkal jobb volt! Forest Whitaker nagyszerű színész de most túljátszotta a szerepét!
Alapvetően jó volt, de elég volt belőlle az első két rész, nekem ugyan olyan volt a sztori mint a többi, Liam jól alakít, de maga a történet már túl van húzva.
Sajnos ez egy roppant nagy csalodás volt számomra. Nem is értem miért kellett harmadik rész. Teljesen felesleges volt. Az első 2 nagyon tetszett,de ez már unalmas volt, na meg a feleség halála után szinte tudtuk a befejezést.
Egyértelműen tökéletes befejezése volt a trilógiának az első két rész is nagyot ütött és ez a 3 résszel sem volt másként. A főszereplő alakítása nem okozott csalódást.Ámbár elméletileg folytatódik lesz egy mindent eldöntő 4. rész amit szintén kíváncsian várok!
Az akciójelenetek látványosak, bár néhol szinte követhetetlenek. Az első rész kiváló volt, de onnantól folyamatosan esett az élvezhetősége a filmnek számomra.