Édes kis maci élete vagány Ted névvel, amit alkot a filmben nagyon zseniális. A szöveg, az élete, a zenék, a stilusa Tednek minden helyén van. Poén jól keveredik a drámával. Mindenkinek ajánlom.
Ez csak egy értelmetlen film, ami tele van vicces jelenetekkel aztán mikor megkérdezik, hogy miről szólt a film nem tudom elmagyarázni sem mert tényleg egy semmitmondó vígjáték!
Nagyon aranyos kis film jópofa maci főhőssel. Nagyon jó a duma, a jelenetek, a beszólások. Bár meseszerű, mégis felnőtteknek nyújt igazán jó kikapcsolódást.
Láttam vicces volt ennyi. Az a baj hogy a pár együtt létének a feszült légköre ront a helyzeten. Elég lett volna ha Tedről meg a srácról szól és vicc vicc hátán.
Nem értem miért kell ennyire a fellegekbe emelni ezt a filmet. Annyira szánalmasak benne a poénok, hogy ettől az egész film meglehetősen bugyutának tűnik. Az a bizonyos ének is hihetetlenül pocsék. Csupán trágár szavak értelmetlen egyvelege.
Király film egy igazán piszkos szájú és szexorientált játékmackóval a főszerepben. A Family Guy alkotói ismét megmutatták, mit tudnak. Mindenkinek ajánlom, aki szereti az ilyen típusú filmeket.
Ez csak egy értelmetlen,idióta film,ami teli van vicces jelenetekkel aztán mikor megkérdezik,hogy miről szólt a film nem tudom elmagyarázni értelmesen mert tényleg egy semmitmondó vígjáték!
Kevés olyan vígjáték vn, amin ilyen jól szórakoztam és ilyen sokat nevettem, mint a Ted-en. Fantasztikusak benne a poénok, sokadik megnézés után is meg tudnak nevettetni.
Garantaltan mosolyt csal az arcodra!!! Egy valora valt kivansag az alapja!!! Gondoljunk bele mi lenne ha a mi kivansagunk is valora valna?
Nagyon jó vígjáték. Egyedi az ötlet és vicces a megvalósítás. Végig leköti az e-fajta humorra vevő nézőt. A vége kicsit összecsapottra sikerült! Többszöri végigröhögésre ajánlott. :D