Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
8
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Tegnap
 
migoras   2018. 09. 14.

Jó hangulata van az biztos. De sajnos nekem ez valahogy kevés volt ahhoz, hogy késztetést érezzek, hogy újra meg akarjam nézni. De még így is azt tudom mondani, hogy az egyik legjobb magyar film, amit az utóbbi időben láttam.

 
gandalf01   2018. 09. 13.

Hát, én sokkal többet vártam volna ettől a filmtől. Egyszerűen túlságosan "magyarosra" sikeredett. Szerintem ezzel eleve elég sokat el is mondtam róla. Még mindig azt mondom, hogy az alakítások kissé túlságosan is teátrálisra sikeredtek. Nem filmbe illőek. Bár a sztori egészen kreatív.


 
hansi13   2018. 09. 06.

Szerintem minden fiatal rendező ilyen debütálásról álmodik, de ne szaladjunk ennyire előre. Kenyeres Bálint filmje nem egy egyszerű darab, sőt, az is lehet, hogy az utolsó percekig nem is fog tetszeni, esetleg unod majd, de a végén, amikor összeáll az érzelmi sík, akkor tud igazán komolyat ütni. Addig persze lehet csodálni az operatőri munkát, a kiváló alakítást, vagy csak kielemezni a főszereplőt, mindegy is, ha ezek megfognak, az idő is gyorsan eltelik majd. De, ez a film nem való mindenkinek, ehhez oda kell tenned magad a moziszékbe, lehetőleg úgy, hogy azért már sejted, mit fogsz látni. Nagyon röviden ennyi, négyes lesz ez tőlem, és nagyon várom a rendező következő moziját.

 
Egzisztencialista thriller/noir Marokkóból, egy magyar rendező agytekervényeiből. több»
 
Marokkó nem enged el, de nem is ragaszkodik hozzád. Kenyeres Bálint régen várt első nagyjátékfilmje nagyjából úgy kommunikál nézőjével, mint amennyire azonosulni lehet meglehetősen ellenszenves főszereplőjével. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.