Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
50%

Asszisztens (2019)

The Assistant
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Bakó Zoltán   2020. 10. 31.

legújabb vélemény

2
Mobbin vs. meetoo

Keveseknek ajánlom ezt a filmet. Nem szórakoztató, ez a film elgondolkodtat és idegesít egyszerre. A történet kétrétegű. A markáns vonal leginkább egyfajta mobbing, a lenézett és kihasznált segéderő iskolapéldája. A második finomabb, ám mégis nyilván... teljes kritika»

 
ordas   2019. 10. 30.

1

Ez egy jó film, ettől függetlenül nem sok embernek ajánlanám, mert sokan nagyon mást fognak kapni, mint amire számítanak. Ez nem egy klasszikus hollywoodi film, annál sokkal lassabb és finomabb, és nem olyan egyszerű megérteni.


 
Penge   2020. 10. 27.

0

A trailere nagyon becsapós: az ember valami jó kis thrillerre készül, aztán inkább valami langyi drámát kap, ami semmi újat nem ad hozzá egy nagyon régi történethez. Mintha már minden jelenetét láttam volna.

 
Chatman   2019. 11. 15.

0

Nem igazán tartottam szórakoztatónak, hogy azt nézen, ahogy valaki egész nap dolgozik. Mert ha még lenne benne valami más... de nincs.

Galéria (11)

Julia Garner
Julia Garner
Matthew Macfadyen

Videók (1)

A film összbevétele 1 338 881 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 18 nap alatt forgatták.

(Varga_Júlia)
 
Bizonyára sok néző számára nem kielégítő sem a film távolságtartása, sem Jane felmentése, valamint az is megkérdőjelezhető, hogy Green voltaképpen nem mutat meg semmit. Ugyanakkor a fojtogató légkör megteremtésével és Jane figurájának háromdimenzióssá tételével a The Assistant eleget ad: árnyal egy többnyire csak szélsőséges, elfogult nyilatkozatokból vagy médiamegjelenésekből ismert, számos előítélettel, tabuval és misztikummal övezett jelenséget. több»
 
Kitty Green játékfilmes bemutatkozását már csak az Ozarkért két Emmy-t is besöprő Julia Garner miatt sem érdemes kihagyni, akinek szuggesztív játéka sokat elmond arról a mélyre temetett fájdalomról, amit a lelketlen céges munkakörnyezet lapátol apránként az emberbe. több»