Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
51%

Asszisztens (Az asszisztens) (2019)

The Assistant
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Julia Garner
Julia Garner
Matthew Macfadyen

Videók (1)

 
Imre387467   2021. 04. 05.

legújabb vélemény

0
A legsz*rabb film, amit valaha láttam

Olyan rettenetes, hogy azt nem lehet szavakba önteni. Az író és a gyártó emberiség elleni bűncselekményt követett el, mikor ezt legyártotta, sőt még a fogalmat is kimeríti.

 
Bakó Zoltán   2020. 10. 31.

2
Mobbin vs. meetoo

Keveseknek ajánlom ezt a filmet. Nem szórakoztató, ez a film elgondolkodtat és idegesít egyszerre. A történet kétrétegű. A markáns vonal leginkább egyfajta mobbing, a lenézett és kihasznált segéderő iskolapéldája. A második finomabb, ám mégis nyilván... teljes kritika»

 
ordas   2019. 10. 30.

1

Ez egy jó film, ettől függetlenül nem sok embernek ajánlanám, mert sokan nagyon mást fognak kapni, mint amire számítanak. Ez nem egy klasszikus hollywoodi film, annál sokkal lassabb és finomabb, és nem olyan egyszerű megérteni.

 
Chatman   2019. 11. 15.

0

Nem igazán tartottam szórakoztatónak, hogy azt nézen, ahogy valaki egész nap dolgozik. Mert ha még lenne benne valami más... de nincs.

 
Penge   2020. 10. 27.

0

A trailere nagyon becsapós: az ember valami jó kis thrillerre készül, aztán inkább valami langyi drámát kap, ami semmi újat nem ad hozzá egy nagyon régi történethez. Mintha már minden jelenetét láttam volna.

A film összbevétele 1 338 881 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 18 nap alatt forgatták.

(Varga_Júlia)
 
Kitty Green játékfilmes bemutatkozását már csak az Ozarkért két Emmy-t is besöprő Julia Garner miatt sem érdemes kihagyni, akinek szuggesztív játéka sokat elmond arról a mélyre temetett fájdalomról, amit a lelketlen céges munkakörnyezet lapátol apránként az emberbe. több»
 
Bizonyára sok néző számára nem kielégítő sem a film távolságtartása, sem Jane felmentése, valamint az is megkérdőjelezhető, hogy Green voltaképpen nem mutat meg semmit. Ugyanakkor a fojtogató légkör megteremtésével és Jane figurájának háromdimenzióssá tételével a The Assistant eleget ad: árnyal egy többnyire csak szélsőséges, elfogult nyilatkozatokból vagy médiamegjelenésekből ismert, számos előítélettel, tabuval és misztikummal övezett jelenséget. több»