Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
53
Képek
6
Videók

Filmkritika: Rögtönzött szerelem (2017)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Lehet benne értékelni azt, hogy nem a szokásos romkom mederben halad, vagy hogy be mer vállalni egy kisebbségi főhőst (és nem csak azért, hogy ezzel teremtsen magának célközönséget), de így sem több egy kellemes, korrekt limonádénál - ennél az élménynél ugyanaezen a vonalon a Master of None százszor többet ad.

7/10 több»
 
Persze ne feledkezzünk meg, hogy romantikus vígjátékról van szó, és a Rögtönzött szerelemben sem romantikában, sem humorban nem fogunk hiányt szenvedni. A két nagyon-nagyon szerethető karakter szerelmi drámája fürdőzik a jobbnál jobb poénokban. Színpadon és színpadon kívül is. 8/10 több»
 
A Rögtönzött szerelem nagyon-nagyon szórakoztató, és nem utolsó sorban egy igen kellemes meglepetés is. Karakterei közül senki sem tökéletes, viszont mindegyikük igazán élettel teli és szerethető, talán pont ezért tud mindenki azonosulni valamelyikükkel. Mindenképpen ajánlom ezt a filmet, azoknak, akik szívesen megnéznének egy multikulti romantikus vígjátékot, ami aktuális kérdésekkel foglalkozik és műfajához képest üde, kreatív és mindemellett REMEK poénokkal teletűzdelt. 85/100 több»
 
A Rögtönzött szerelem igazi feel-good mozi, ami úgy tud komoly kérdéseket könnyedén érinteni, hogy mégsem bagatellizálja el témáit. Friss, üde, könnyű, mégis tartalmas. Többszöri nézésre ajánlott. 85/100 több»
 
A drámai rész erősebb és fura, mert Apatow pont ebben nem igazán szokott brillírozni, és vannak itt is összefésülési gondok, de alapvetően egy nagyon hiteles, szerethető és mindenképpen megtekintésre ajánlott mű a Rögtönzött szerelem. 8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.