Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
53
Képek
6
Videók

Vélemények: Rögtönzött szerelem (2017)

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 03. 21.

legújabb vélemény

Egész jó dramedy

Vannak azok a filmek, amelyek jellegükből adódóan egyensúlyoznak a dráma és a komédia határán, ám nagyon ritkán találják meg az arany középutat (vagy átmegy mélydrámába, s kioltja a humort, vagy olyan mértékben viccel, hogy a történet drámaiságát nyomja el). Ugyan a Rögtönzött szerelem sem találja fel ebben a viszonylatban a spanyolviaszt, de van benne valami, aminek köszönhetően az utóbbi évek dramedy felhozatalából kiemelkedik. Kumail Nanjiani és Emily V. Gordon saját történetükből készített forgatókönyvet, előbbi pedig a főszerepet is magára vállalta, s ha megfigyeljük, akkor a producerek között ott találjuk Judd Apatow nevét is, aki a kortárs amerikai vígjáték készítés egyik legjobbja (Felkoppintva, 40 éves szűz, 40 és annyi és még sorolhatnánk). De mit tud a Rögtönzött szerelem? A film ugyanis a klasszik romkom panelekből építkezik. Jelesül: van egy fiú és van egy lány, összefutnak, aztán találkozgatnak, kialakul a szerelem, aztán szakítanak, majd jön a fordulat: az egyikük (itt: a lány) kómába esik, s a film hátralévő részében nemcsak azért izgulunk, hogy felébred-e (s újra együtt lesznek a szerelmesek), hanem hogy mi történik eközben a másik féllel (itt: a fiúval). Még azt sem nevezném újdonságnak, hogy a lány állapota alatt a fiú kapcsolatba kerül az ex-barátnő szüleivel, s közösen mennek keresztül ezen az igencsak nehéz, s kényelmetlen időszakon. Ezt az alapsémát azonb... több»

 
Deku   2018. 02. 15.

Közepes kis film, és ez igen csak érződik rajta. Ami azonban egyáltalán nem okozott gondot. Na néha kell egy-egy ilyen film is. Nem mondod rá, hogy hú de isteni alkotás de mégse húzza le az ember egyből, hogy most ez förmedvény.


 
tomtom   2017. 11. 12.

Nem kérdés, novemberig kellett várni az év romantikus vígjátékára (drámájára). Parádés film egyszerre mély és vicces, szórakoztató és elgondolkodtató, a maga műfajában abszolút a legjobbak közé tudom sorolni.

 
FunBoi   2017. 11. 11.

Piszkosul jól szórakoztam ezen a filmen, pedig nagyon nem az fingós-böfögős poénokkal operáló vígjáték. Megvan a kellő mélysége, őszintesége és tisztasága, a műfaj kedvelőinek abszolút telitalálat lesz, a legjobb szívvel ajánlom.

 
cvölf   2017. 11. 10.

Vicces, megható, okos, helyenként szívszorító és nagyon profin, de lazán kivitelezett film a Rögtönzött szerelem. Abba, hogy ez a cím mennyire nem illik rá az angolt ismerve, inkább ki sem térnék, de na hagyjátok, hogy a címadás megtévesszen. LEgszívesebben visszamennék a moziba a következő vetítésre.

 
justynaw   2017. 11. 09.

Az jut elsőre eszembe, hogy ha össze kéne foglalnom két szóban, azt mondanám: tartalmas szórakozás. Minden megvan benne, ami egy ilyen filmet emlékzetessé tud tenni. Ezt be fogom szerezni DVD-n, ha megjelent.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.