Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
53
Képek
6
Videók

Vélemények: Rögtönzött szerelem (2017)

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 03. 21.

legújabb vélemény

0
Egész jó dramedy

Vannak azok a filmek, amelyek jellegükből adódóan egyensúlyoznak a dráma és a komédia határán, ám nagyon ritkán találják meg az arany középutat (vagy átmegy mélydrámába, s kioltja a humort, vagy olyan mértékben viccel, hogy a történet drámaiságát nyo... teljes kritika»

 
Deku   2018. 02. 15.

0

Közepes kis film, és ez igen csak érződik rajta. Ami azonban egyáltalán nem okozott gondot. Na néha kell egy-egy ilyen film is. Nem mondod rá, hogy hú de isteni alkotás de mégse húzza le az ember egyből, hogy most ez förmedvény.


 
tomtom   2017. 11. 12.

0

Nem kérdés, novemberig kellett várni az év romantikus vígjátékára (drámájára). Parádés film egyszerre mély és vicces, szórakoztató és elgondolkodtató, a maga műfajában abszolút a legjobbak közé tudom sorolni.

 
FunBoi   2017. 11. 11.

0

Piszkosul jól szórakoztam ezen a filmen, pedig nagyon nem az fingós-böfögős poénokkal operáló vígjáték. Megvan a kellő mélysége, őszintesége és tisztasága, a műfaj kedvelőinek abszolút telitalálat lesz, a legjobb szívvel ajánlom.

 
cvölf   2017. 11. 10.

0

Vicces, megható, okos, helyenként szívszorító és nagyon profin, de lazán kivitelezett film a Rögtönzött szerelem. Abba, hogy ez a cím mennyire nem illik rá az angolt ismerve, inkább ki sem térnék, de na hagyjátok, hogy a címadás megtévesszen. LEgszívesebben visszamennék a moziba a következő vetítésre.

 
justynaw   2017. 11. 09.

0

Az jut elsőre eszembe, hogy ha össze kéne foglalnom két szóban, azt mondanám: tartalmas szórakozás. Minden megvan benne, ami egy ilyen filmet emlékzetessé tud tenni. Ezt be fogom szerezni DVD-n, ha megjelent.