63% 57 szavazat
Dick Long halála

Dick Long halála

The Death of Dick Long
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
26
Szereplők (26)
1
Képek (1)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Dick meghalt múlt éjjel, Zeke és Earl pedig nagyon nem szeretnék, ha bárki megtudná, hogyan. Nagy kár, mivel a hírek egy alabamai kisvárosban gyorsan terjednek.

(Cseszneg Péter)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2019.01.26. | HBO Max (2023.03.03.)

Hol nézheted

 
2023.07.09 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény

Amerikai rögvalóság

Az A24 megint odatette magát rendesen. Kiváló film, de súlyos. Nagyon súlyos. Az amerikai bibliazóna white trash underclass két (a film elején pár percig három) különösen egyszerű figurája sodorja magát egyre mélyebb szarba. Az egész film egy szabade... Teljes kritika

0
 
2023.03.03 pictuREader

“Az emberek a szívük mélyén kifürkészhetetlenek.”

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem egy klasszikus vígjáték. Inkább egy különleges hangulatú, bizarr témájú és humorú drámának mondanám. Társadalomkritika és látlelet az emberről, akinek egyetlen valódi társa a soha meg nem szűnő magánya. A film vége felé, az egyik legjobb jelenetben, a rendőrnő rádióján hallható riasztások szövegére külön felhívnám a figyelmet: sokatmondó.

1
 
2023.03.17 Eastern79

Bizarr utazás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon furcsa hangulatú dráma a társas magányról, a kifürkészhetetlen emberi természetről, érzésekről és a lélekről, amit egy meglehetősen bizarr történetbe csomagoltak.

0
 
2023.03.30 Katalin Csángó

Közhelyes részletek groteszk megformálása

Mivel a humor a gesztusokból sarjad, az ember hirtelenjében nem is tudja, hol van. Betépett állapotban szexuális aktus a lóval (a film nem mutatja), és a meleg párkapcsolatban élő, nagyon duci nyomozónő szembeállítása erős társadalomkritikát hordoz a határok kijelölhetőségéről. Ész nélkül nem megy.

0

A film összbevétele 36 856 dollár volt (imdb.com).

#1