Csillagainkban a hiba

The Fault in Our Stars

2015.02.14 manoarc

Nagyon megható, szívszorító történet, én a könyvet is olvastam. Ez talán az egyetlen olyan film, ami jócskán felülmúlta a könyvet. 5*

2015.02.12 Krisz86

Igazán megható és nem mindennapi történet. Az ember végig tudja, hogy sírás lesz a vége, és itt nincs happy end.

2015.02.12 kurrek

Túl nagy volt a felhajtás körülötte. Igaz, hogy Ms. Woodley a kedvencem, de ez a film engem nem nyert meg. 5/3

2015.02.09 seszter2200

Csodálatos film, gyönyörű szerelemmel, és hát egy borzalmas betegséggel. Megéri megnézni de mindenki készítsen maga mellé 100 as zsepit. És elgondolkodtató a javából. csillagos ötös

2015.01.31 sanyika

Nagyon csodaszép film, sajnálom szegény lányt a betegsége miatt, sajnos minden embert valami betegség utolér, meg akkor, mikor valakit megszeret, el is veszít Szerintem érdemes megnézni, mert kiváló.

2015.01.27 S.Nikolett

Nekem tetszett a film, bár nem volt olyan mélységekig kidolgozva, mint a Most jó c. film, de ettől függetlenül ennek is megvolt a maga mondanivalója, amit jól át is adott!

2015.08.06 teado

Ennél meghatóbb mégis romantikusabb filmet még nem láttam. Rengeteget sírtam rajta, Shailene Woodley és Ansel Elgort remekül játszottak és John Greennek pedig köszönöm, hogy megírta a könyvet. Felejthetetlen élmény volt a film és a könyv is.

2015.03.15 fdavid

Kifejezetten tetszett a Hazel hozzáállása az egész betegségéhez: Fontos, hogy a legrosszabb pillanatokban is megőrizzük a jó kedélyünket, ez a film kifejezetten alkalmas ennek a tanulságnak a közlésére. Magával ragadó a két fiatal szerelmi története, teljesen átérezhető a helyzet a film megtekintése által.

2015.03.09 napraforgó1

Szomorú történet, enyhe romantikával megspékelve. Nagyon megható, érdemes legalább egyszer megnézni.

2015.03.08 meditke

Eleinte nagyon nem akartam megnézni azt gondoltam jajj már megint egy rákosokról szóló film, de be kell vallanom pozitív csalódás volt. Nagyon szép és megindító film.

2015.03.02 Atsop

Szép történet, arról, hogyan küzd megy egy család és néhány fiatal gyógyíthatatlan betegségével. Keserédes történet. A sírás garantált, tessék zsepit bekészíteni.

2015.02.13 LAlexa23

Tetszett, de többet vártam. Számomra váratlan fordulat volt az író viselkedése. Nem egy nyálas történet, elég szomorú.

2015.02.10 szbabus89

Tetszett a főszereplő pár.Nekem a könyv sokkal többet adott, de ettől függetlenül nagyon tetszett a film. A filmben az is nagyon tetszett, hogy azért viszonylag jól követte a könyvet. Őszinte film.

2015.01.27 Tresor

Megható film. Nagyon jó! :)