Nagyon megható, szívszorító történet, én a könyvet is olvastam. Ez talán az egyetlen olyan film, ami jócskán felülmúlta a könyvet. 5*
Igazán megható és nem mindennapi történet. Az ember végig tudja, hogy sírás lesz a vége, és itt nincs happy end.
Túl nagy volt a felhajtás körülötte. Igaz, hogy Ms. Woodley a kedvencem, de ez a film engem nem nyert meg. 5/3
Csodálatos film, gyönyörű szerelemmel, és hát egy borzalmas betegséggel. Megéri megnézni de mindenki készítsen maga mellé 100 as zsepit. És elgondolkodtató a javából. csillagos ötös
Nagyon csodaszép film, sajnálom szegény lányt a betegsége miatt, sajnos minden embert valami betegség utolér, meg akkor, mikor valakit megszeret, el is veszít Szerintem érdemes megnézni, mert kiváló.
Nekem tetszett a film, bár nem volt olyan mélységekig kidolgozva, mint a Most jó c. film, de ettől függetlenül ennek is megvolt a maga mondanivalója, amit jól át is adott!
Kifejezetten tetszett a Hazel hozzáállása az egész betegségéhez: Fontos, hogy a legrosszabb pillanatokban is megőrizzük a jó kedélyünket, ez a film kifejezetten alkalmas ennek a tanulságnak a közlésére. Magával ragadó a két fiatal szerelmi története, teljesen átérezhető a helyzet a film megtekintése által.
Szomorú történet, enyhe romantikával megspékelve. Nagyon megható, érdemes legalább egyszer megnézni.
Eleinte nagyon nem akartam megnézni azt gondoltam jajj már megint egy rákosokról szóló film, de be kell vallanom pozitív csalódás volt. Nagyon szép és megindító film.
Szép történet, arról, hogyan küzd megy egy család és néhány fiatal gyógyíthatatlan betegségével. Keserédes történet. A sírás garantált, tessék zsepit bekészíteni.
Tetszett, de többet vártam. Számomra váratlan fordulat volt az író viselkedése. Nem egy nyálas történet, elég szomorú.