Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
70
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Az éhség
Catherine Deneuve
 
BoBamburg   2019. 03. 14.

legújabb vélemény

Kicsit többet vártam volna egy ilyen filmtől, hiszen minden adott volt, hogy egy nagyszerű horror drámát hozzanak össze. David Bowie, vámpírok, 80as évek. Mi kellhet még? De sajnos csak egy közepes filmre futotta, ami nem rossz a maga nemében, de nem is kiemelkedő darab. Sokszor nagyon vontatott, már-már unalmas, máskor pedig kissé érthetetlen, hogy mi miért is történik. De a hangulata miatt egy próbát mindenképp megér.

 
sabnock666   2018. 08. 21.

Jó volt a film??? Inkább érdekes néha fura, néha vontatott... A karakterek jók, de mintha össze-vissza játszanának a színészek, instrukciók nélkül.... A maga műfajában nézhető, de inkább több ilyet nem akarnék látni...

A film összbevétele 5 979 292 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 101 horrorfilm film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
 

A filmet Tony Scott testvérének, Frank Scottnak ajánlotta. Tony idősebb testvére, Ridley Scott a Szárnyas fejvadász (1982) című filmet ajánlotta Franknek.

(rbernadett)
 

Tony Scottnak elég erősen kellett kampányolnia azért, hogy Willem Dafoe kapjon egy kisebb szerepet.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.