Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
85%

Rosemary gyermeke (1968)

Rosemary's Baby
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Galéria (12)

Mia Farrow
Mia Farrow
Mia Farrow
Mia Farrow

Videók (2)

 
BoBamburg   2019. 08. 20.

legújabb vélemény

0

Jó pár éve olvastam az azonos című könyvet, és az nagyon tetszett, meg is akartam nézni utána a filmet, de valahogy mindig elfelejtettem, toltam halasztottam. De sebaj, most pótoltam, és szintén nagyon tetszett, nem hiába tartják a horror nagyjai közt.

 
NorbiP   2017. 03. 11.

3

Nekem ez a film jelenti a horrort, nem a mai alkotások. Polanski nagyon jó munkát végzett, és a vége számomra nagyot ütött. Bárkinek tudom ajánlani, aki tudni szeretné milyen a klasszikus horror,

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Pocsék volt ezt még végig nézni is nem, hogy a színészeknek játszani benne. Nos itt mindent összevetve nem történet maradandó alkotás. Egy unalmas délutánra éppen elmegy érzést ad. De ennyi.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Megosztó film, az biztos. Kötelező darab, aki szereti a klasszikus, úgymond békebeli horrort. Néha nyers, néha felkavaró, de alapjában véve fordulatos, izgalmas. Mia Farrow jól játssza a szerepét, ajánlott.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 30.

0

Klasszikus? Igen. Jó? Nem. Nem ütött annyira a film. Inkább volt vicces, mint ijesztő. Mia Farrow viszont csúcs volt. Tényleg elhittem neki, hogy szenved, ahogyan azt is, hogy 3 kilóval a hasában totyog. Viszont a történet gyerekcipőben járt nagyon i... több»

 
batukán   2015. 12. 31.

0

EZ a film egyáltalán nem volt félelmetes. Az idős párral már az elején nem stimmelt valami. Nagyon nem zavarta őket, hogy a lányuk öngyilkos lett. Na mindegy, Szóval elég kiszámítható.

 
kernernoemi   2016. 10. 22.

0

A film számomra sokkoló volt, legalább a vég lehetett volna kicsit könnyedebb. Megrázó, félelmetes, izgalmas de csöppet sem könnyű fiim. Csak erős idegzetűeknek ajánlom. Durva és nyers.

A film összbevétele 33 395 426 dollár volt (imdb.com).

 

William Castle producer groteszk démonbébit szeretett volna megjeleníteni a film végén, amikor Mia Farrow a gyermekét nézi, de Roman Polanski megvétózta az ötletet.

(dailyfilmsan )
 

A The Wrap egyik cikke szerint Mia Farrow elhagyta Frank Sinatrat, hogy ebben a filmben szerepelhessen. Sinatra kérte Farrow-t, hogy lépjen ki a filmből, mivel a házasságuk romokban hevert, de Farrow túl igéretesnek találta a filmet, így nemet mondott férje kérésére.

(dailyfilmsan )
 

Patty Duke-ot is meghallgatták Rosemary Woodhouse szerepére, de Mia Farrow kapta meg a szerepet.

(dailyfilmsan )
 

Mia Farrow valódi nyers májat evett a filmben, annak ellenére, hogy akkoriban vegetáriánus volt.

(dailyfilmsan )
 

Az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által készített gyűjteményben ez a film is fellelhető.

(Norbi)