Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Mia Farrow
Mia Farrow
Mia Farrow
Mia Farrow
 
BoBamburg   2019. 08. 20.

legújabb vélemény

Jó pár éve olvastam az azonos című könyvet, és az nagyon tetszett, meg is akartam nézni utána a filmet, de valahogy mindig elfelejtettem, toltam halasztottam. De sebaj, most pótoltam, és szintén nagyon tetszett, nem hiába tartják a horror nagyjai közt.

 
NorbiP   2017. 03. 11.

Nekem ez a film jelenti a horrort, nem a mai alkotások. Polanski nagyon jó munkát végzett, és a vége számomra nagyot ütött. Bárkinek tudom ajánlani, aki tudni szeretné milyen a klasszikus horror,


 
Deku   2017. 12. 23.

Pocsék volt ezt még végig nézni is nem, hogy a színészeknek játszani benne. Nos itt mindent összevetve nem történet maradandó alkotás. Egy unalmas délutánra éppen elmegy érzést ad. De ennyi.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 30.

Klasszikus? Igen. Jó? Nem. Nem ütött annyira a film. Inkább volt vicces, mint ijesztő. Mia Farrow viszont csúcs volt. Tényleg elhittem neki, hogy szenved, ahogyan azt is, hogy 3 kilóval a hasában totyog. Viszont a történet gyerekcipőben járt nagyon is. Nem sikerült neki félelmet korbácsolnia. Ellenben az Omen filmekhez nem árt hozzácsatolni és megnézni. Engem nem fogott meg.

 
sabnock666   2018. 03. 15.

Megosztó film az biztos. Kötelező darab,aki szereti a klasszikus úgymond békebeli horrort. Néha nyers,néha felkavaró,de alapjában véve fordulatos, izgalmas. Mia Farrow jól játssza a szerepét,ajánlott!

A film összbevétele 33 395 426 dollár volt (imdb.com).

 

William Castle producer groteszk démonbébit szeretett volna megjeleníteni a film végén, amikor Mia Farrow a gyermekét nézi, de Roman Polanski megvétózta az ötletet.

(dailyfilmsan)
 

A The Wrap egyik cikke szerint Mia Farrow elhagyta Frank Sinatrat, hogy ebben a filmben szerepelhessen. Sinatra kérte Farrow-t, hogy lépjen ki a filmből, mivel a házasságuk romokban hevert, de Farrow túl igéretesnek találta a filmet, így nemet mondott férje kérésére.

(dailyfilmsan)
 

Patty Duke-ot is meghallgatták Rosemary Woodhouse szerepére, de Mia Farrow kapta meg a szerepet.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.