Pörgős, humoros vígjáték. Idős kora ellenére Robert De Niro nagyon is hozza a formáját, jól alakít, humoros. A sztorija is jó és a színésznő alakítása is tetszett, moziban nagy élmény volT!
Robert De Niro számára jól állnak a romantikus vígjátékok is, még akkor is, ha ebben partnere Anne Hathaway, akinek én inkább csak a tinivígjátékait ismerem. Ebben a filmben a két színész tökéletes harmóniában játszott együtt. Jó volt.
Nem egy maradandó filmélmény, de aranyos, egyszer néthető történet. A történet elég egyszerű, ennek megfelelően a színészi játék sem volt kiemelkedő. Átlagos film, semmi extra.
Nagyon kedves film, szerethető színészekkel, és szereposztással. Eseménydús, nem unalmas, könnyed, mégis jó üzenete van a filmnek. Nagyon vicces, ahogy az idős úr próbál beilleszkedni a "modern" világba, mégis sok értéket képvisel, amire minden időbe... Több
Sokkal jobbat vártam a színészektől. Unalmas, egysíkú film és nincs igazán története. A poénok gyengék. Nem érdemes rá időt pazarolni. Csalódás volt, nagyon gyenge!
Robert De Niro már nem mai gyerek, de nagyon jól alakít benne. Végig pörgős és humoros a vígjáték, moziban igazi élmény volt, egy percig sem unatkoztam rajta.
Tipikusan az a kellemes hétvégi délutáni filmecske. Én rosszabbra számítottam bár tény hogy történet nem sok van, de elég nézhető vannak benne kifejezetten vicces jelenetek is.
Aranyos. A baj az, hogy Robert De Nirot nem ezért szeretem. A filmben megfigyelhető társalgások a való élettől igencsak elrugaszkodottak. Vígjáték? Én nem igen nevettem rajta
Sokkal jobbat vártam robert de nirotól. A film végig untatott, igazibol semmiről nem szólt és nem fogott meg semmilyen szempontból. Csalódás volt nem ajánlom senkinek.
A sztori szo szerint nulla, Nem túlzás hogy nem szól semmiről. Robert de niro miatt egyszer nézhető de a poénok sem túl jó benne. Egy egy jó poént kivéve nagyon lapos.
Kedves, szerethető film és nagyon érdekes témákat dolgoz fel, úgymint öregség, generációváltás, önmegvalósítás. Robert De Niro nagyon jó, Anne Hateway szerethető. Mindenki tanulhat belőle, az év egyik kellemes meglepetése.
Könnyed, kedves, átlagos kis film volt a vígjáték és a dráma között félúton. Egyszer nézhető, de inkább nőknek való. Nem hagyott bennem se negatív, se pozitív benyomást a film, inkább közömbös volt.