A Disney-nek nem sok oka lehet az örömre, ez az adaptáció eléggé nagy mellényúlásnak történik. Látványos, de kusza, a főbb karakterek nem elég emlékezetesek, és az egész nagyon kiszámíthatóan mázos. Ami báj megvolt például a Hamupipőkében, annak a ny... Több
Nem túl meggyőző. Szerintem Rőt anyó elég ijesztő volt, de én végigszenvedtem. Van benne jó is, rossz is. Elég fura volt, de nekem egy téren muszáj értékelni. Egy jó film, én ajánlom. Várom a folytatását, McKenzie Foy, a főszereplő is nagyot alakított. Nem volt ez annyira rossz. A negatív szereplő is hozta a formáját, ahogy hozta. Ez a film egy átlagos, nézhető filmre sikeredett. Szóval eléggé meglepett.
Nem igazán értek egyet az előttem szólóval, szerintem abszolút élvezhető mese lett nagyszerű látvánnyal, gyönyörű kosztümökkel, és remek zenés/táncos jelenetekkel. Nekünk bejött, szerintem érdemes vele tenni egy próbált.
Nem azt mondom, hogy ez a legrosszabb film, amit valaha életemben láttam, de hogy az egyik legnagyobb csalódásom, az biztos. Sajnos nagyon egyenmázzal vonták be a története, így szerintem elvesztette az igazán lényegi mondanivalóját.