Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68%

Búcsúpohár (2018)

The Parting Glass
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
LordOfWings   2019. 10. 19.

legújabb vélemény

Remek rendezői debütálás! Az egész filmet áthatja valamiféle természetesség, ami talán abból adódik, hogy egy nagyon megérintő történetet látunk a veszteségről, ezért olyan hibákat rendeltek hozzá a karakterekhez, melyektől már-már unalmasan hétközna... több»

 
Bendegúz   2019. 04. 19.

Ez a fajta keserédesség nekem mindig is bejött egy filmben, de itt valahogy el lett kenve az egész, pedig érezhetően volt potenciál a sztoriban. Remek a képi világa és karakterek is izgalmasak, kár, hogy magát a sztorit eléggé összecsapottnak éreztem...


 
Sniper   2019. 03. 09.

Minden tekintetben nélkülözhető film. A karakterek teljesen közönyösek maradtak számomra, egyikük sem szimpatikus. A párbeszédek sehova nem vezetnek, a rendezés is mintha kicsúszott volna Stephen Moyer kezéből. Gyorsan csináljunk egy filmet hatása van.

 
dosty   2018. 11. 21.

Hát, azt hiszem, hogy ennek a filmnek nem én leszek a célközönsége. Amolyan egysíkú történet, amit már számtalanszor láthattunk. Szóval egyszer meg is lehet nézni, de csak úgy lefolyik az egész és az ember nagyon hamar el is felejti. Ez van.