Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
23
Vélemények
13
Képek
6
Videók
 
indingo   2017. 04. 15.

Nem egy mozifilm szintű alkotás, de teljesen rendben volt a film, én kedveltem. Egy kiöregedett egyetem tanárról szól, aki legelteti a szemét a diákjain, majd egy nem várt szerelem érkezik az életébe.

 
szaka123   2016. 01. 25.

Nem tudtuk mit nézzünk, erre találtunk rá. Egyáltalán nem bántuk meg a megnézését. Jó film kikapcsolódáshoz, de semmi többet ne akarjuk tőle. Hugh Grant hozza a szokásos formáját! :)


 
TomÁcs   2018. 04. 24.

Nem csak a húszéveseké a világ. Erre mondatra főhősünk is rájön a film közepénél és az elérhető és tartalmas kikapcsolódás felé orientálódik. Végre egy film, ami nem tinikről szól.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Egyszerű és nagyszerű romantikus vígjáték egy kiégett forgatókönyvíróról, aki kényszerűségből írást kezd tanítani. Marisa Tomei és Hugh Grant érzelmes szálát nagyon szerettem. De ahogy fiatal nőcsábászt próbált alakítani Hugh Grant annyira nem.

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

Egyszerű, közhelyes és kiszámítható történet, ami nem moziba való. otthon a négy fal között elmegy kategória, de nincs benne sok. Grant sem tudta megmenteni.

Hugh Grant
Hugh Grant
Hugh Grant
Marisa Tomei
Hugh Grant
Marisa Tomei
Marisa Tomei
Hugh Grant
Marisa Tomei
Marisa Tomei
Hugh Grant
Hugh Grant
Hugh Grant
Hugh Grant
Marisa Tomei
 
A Hogyan írjunk szerelmet minden eredetiséget nélkülöző, aranyos film az újrakezdésről, szerethető és meglepően jól kidolgozott karakterekkel. több»

A film összbevétele 4 453 524 dollár volt (imdb.com).

 

A filmbeli videó, amit Hugh Grant néz, a saját beszéde, amit a Golden Globe-díj átvételekor mondott el.

(kázsé)
 

Ebben a filmben dolgozott negyedszer együtt Hugh Grant és Marc Lawrence.

(kázsé)
 

Hugh Grant volt az első, aki elvállalta a szerepét.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.