A zátony

The Shallows

2016.10.01 cinderella

Egyszerűen fantasztikus látványvilága van a filmnek, úgyhogy már csak azért is érdemes megnézni. A vége kicsit lehúzza az élvezhetőségét, de ezt leszámítva összességében nézhető film. Blake Lively pedig remek alakítást nyújt benne.

2016.12.07 Szorcsik

Nem számítottam egy átütő erejű filmre, mikor leültem megnézni és nem is volt az. Kb. azt kaptam, amire számítottam, egy átlagosnál némiképp alacsonyabb színvonalú véres, cápás filmet.

2016.11.01 kicsimano

Meglehetősen seb-fetisiszta film, de hát milyen legyen, ha nem ilyen, már ha gyszer cápáról van szó. Azért még egyszer nem biztos, hogy megnézném, mert a történet nem túl izgalmas.

2017.02.23 Beuszi

Ritkán nézek meg cápatámadásról szóló filmet, nem véletlenül, ugyanis temérdek van már belőle és sajnos kevés a jó. A zátony is csak egy lett a sorban, nem kiemelkedő.

2017.02.10 Enjoy

Végig pörgős, izgalmas film, ami nem hagyja unatkozni a nézőt. Moziban szórakoztató volt és nagyon is látványos. Maga a film műfaja viszont nem ragadott meg.

2017.02.09 Ancsus

Szokásos seb-fetisiszta film, aki szereti az ilyeneket, az nézze meg A zátonyt. Nekem annyira nem jött be, volt benne jónéhány ellentmondás, értelmetlen, érthetetlen rész.

2016.08.29 GaraiV

Kicsit zagyva film, és nem igazán izgalmas, Jobbra számítottam, de szerintem elég lapos a történet. Egyébként egy látványos, pörgős film, de semmi extra....

2016.08.24 Emma109

Végig nagyon izgalmas volt a film. Látványosak voltak a cápás jelenetek.

2017.01.07 holnaputan

Meglepően jól összerakott és felépített film. Gyönyörű helyszínen játszódik és a körülményekhez képest pörgős is.

2017.05.04 jozsagabri

Nagyon szép és sokatmondó a film atmoszférája, a környezet és a képek. De dramaturgiailag gyenge és a színészi teljesítmény sem első osztályú...közepes kategória.

2017.02.23 időjós

Nem kell nagy durranással számolni, egyszerű kis film, de korrekt. Volt azért néhány dolok, ami zavart, mert márkiléptek a realizmusból, de talán ettől lett igazán mozifilm.

2017.01.17 Katkatt

nm egy nagy durranás a film, de egyszer mindenképpen meg lehet nézni. Nem unalmas, de sokat nem szabad tőle várni.

2016.12.02 gubimari

Nem egy átütő erejű film, elég gyengére sikerült. Van benne jónéhány kissé már-már érthetetlen, megmagyarázhatatlan rész, hiba. Csak akkor nézze meg valaki, ha nagyon nincs jobb ötlete.

2017.03.27 Szinano

Egyszer meg lehet nézni, de nem egy nagy film, meglehetősen sok bugyutaság és értelmetlen jelenet van benne. Mint ahogy az várható volt, eléggé sebközpontú film.