Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

The Last Survivors (2014)

The Last Survivors
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Mirci   2015. 08. 04.

Hát, mit is mondjak... Többet vártam a filmtől. Szerintem jobban is megrendezhették volna. Valami plusz is kellett volna, mert ennél sokkal jobb minimális szereplőgárdát megmozgató filmet is láttam már. Hiányzott ez a valami több nekem, s emiatt inkább nem tetszett, mint jó volt.

 
hsanya182   2017. 11. 22.

Mad MAx sivár hangulatát visszaadó, misztikus film melyben egy fiatal kamasz lány harcol a kegyetlen világban, főleg a bújlálásán van a hangsúly, de az életben maradásért küzdés, a harc kegyetlensége is szépen megjelenik. Teccett a film vontatott hangulata, meg a főgonosz kegyetlensége, igazán ellenszenves érzéseket keltett bennem is. Nem egy költséges film, valami hiányzott belőle, de egy esti filmnek szuper volt...


 
jannniisscem   2016. 10. 17.

Nekem bejött, pontosan a történet vontatottsága és a film eseménytelensége folytán. Mondjuk egy kicsit nem ártott volna felpörgetni vagy valami meghökkentő elemmel felturbózni a filmet, de így is elment.

Haley Lu Richardson
Haley Lu Richardson
Haley Lu Richardson
Haley Lu Richardson
Haley Lu Richardson
Thomas S. Hammock
 
Összességében a The Last Survivorsról elmondható, hogy mindenképpen érdemes megtekinteni azok számára, akik kedvelik a világvége után játszódó, egyszerre elgondolkodtató és izgalmas történeteket. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.