Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
69

Thelma

(Thelma)
 
29
6
1
25
 
indingo   2017. 12. 27.

Az ilyen északi filmek mindig nagyon lassan indulnak be, na ez még annál is lassabban. Az alapsztori tetszett, de kevés történés volt benne. Akadtak szép és érdekes megoldások, de így is csak közepes.

 
alexxx   2018. 01. 16.

Nagyon erősen kezdődik az idei mozis év. Floridai álom, A legsötétebb óra és a Thelma. Három egészen kiváló film a maguk műfajában. A Thelma egy pszichológiai, természetfeletti dráma lebilincselő történettel és remek alakításokkal. Nem bántam meg, hogy elmentem rá, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

Olyan se füle se farka történet. Volt benne potenciál, de a közepénél leült a történet és csak úgy lógott a levegőben az egész. A készítők se tudták, hogy zárják le.

 
Queenakasha   2018. 03. 18.

Ha valamit nem tudok befogadni, akkor azok a szupererős marhaságok. A melegek reklámozása is kezd uncsi lenni.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

Ez a természetfeletti képesség bemutatása nem igazán volt kidolgozva a filmben. Persze kellett hagyni valami ismertlenséget, de így csak lebegett ez a szál.

Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Ellen Dorrit Petersen
Henrik Rafaelsen
Henrik Rafaelsen
Henrik Rafaelsen
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
 
Gyönyörű a fényképezés és hátborzongató a zene. De ez a férc történet csúnyán belerondított a teljes képbe.

6/10
 
A Thelma egy sötét, feszes és erotikus alkotás, amely a szigorú dogmák és az önmagunk elfogadása közötti feszültséget hangsúlyozza ki egy lány történetén keresztül, de megcsavarja az „egyszerűnek” induló sztorit természetfeletti és misztikus elemekkel, egy igazán jellegzetesen ábrázolt alkotást eredményezve. 90/100
 
Egy jobb világban így nézne ki egy tisztességes szuperhős-eredettörténet. 90/100

 

Joachim Trier rendező ugyan nem arra az egyetemre járt, amelyre Thelma a filmben, de mivel a barátai ott tanultak, rengeteget lógott ott Trier is.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.