Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
30
Képek
6
Videók
 
indingo   2017. 12. 27.

Az ilyen északi filmek mindig nagyon lassan indulnak be, na ez még annál is lassabban. Az alapsztori tetszett, de kevés történés volt benne. Akadtak szép és érdekes megoldások, de így is csak közepes.

 
alexxx   2018. 01. 16.

Nagyon erősen kezdődik az idei mozis év. Floridai álom, A legsötétebb óra és a Thelma. Három egészen kiváló film a maguk műfajában. A Thelma egy pszichológiai, természetfeletti dráma lebilincselő történettel és remek alakításokkal. Nem bántam meg, hogy elmentem rá, és mindenkinek csak ajánlani tudom.


 
TomÁcs   2018. 04. 15.

Ez a természetfeletti képesség bemutatása nem igazán volt kidolgozva a filmben. Persze kellett hagyni valami ismertlenséget, de így csak lebegett ez a szál.

 
hsanya182   2018. 06. 07.

Egy keresztény kamaszlányról szóló kissé vontatott pszichófilm. Szóval a célközönség adott ki nézze meg. A lány nehezen illeszkedik be a társaihoz, okosabbnak hiszi magát mint a többiek. Az a sok belső lemondás, amit a szülei elé raknak, nem mer önmaga lenni, ezért pszihológusok foglalkoznak vele, vizsgálják. Belső ellentmondásokról, elfojtásokról és a hitről szól. Szélsőséges leszbikus hajlamok stb. Fiatalok hajrá, legyetek önmagatok, ne azok legyetek, akiknek látni akarnak a szüleitek vagy a papbácsitok...

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

Olyan se füle se farka történet. Volt benne potenciál, de a közepénél leült a történet és csak úgy lógott a levegőben az egész. A készítők se tudták, hogy zárják le.

Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Ellen Dorrit Petersen
Henrik Rafaelsen
Henrik Rafaelsen
Henrik Rafaelsen
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
 
Gyönyörű a fényképezés és hátborzongató a zene. De ez a férc történet csúnyán belerondított a teljes képbe.

6/10 több»
 
A Thelma egy sötét, feszes és erotikus alkotás, amely a szigorú dogmák és az önmagunk elfogadása közötti feszültséget hangsúlyozza ki egy lány történetén keresztül, de megcsavarja az „egyszerűnek” induló sztorit természetfeletti és misztikus elemekkel, egy igazán jellegzetesen ábrázolt alkotást eredményezve. 90/100 több»
 
Egy jobb világban így nézne ki egy tisztességes szuperhős-eredettörténet. 90/100 több»
 

Joachim Trier rendező ugyan nem arra az egyetemre járt, amelyre Thelma a filmben, de mivel a barátai ott tanultak, rengeteget lógott ott Trier is.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.