Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
84

Thelma

(Thelma)
 
indingo  2017. 12. 27.

Az ilyen északi filmek mindig nagyon lassan indulnak be, na ez még annál is lassabban. Az alapsztori tetszett, de kevés történés volt benne. Akadtak szép és érdekes megoldások, de így is csak közepes.

 
alexxx  2018. 01. 16.

Nagyon erősen kezdődik az idei mozis év. Floridai álom, A legsötétebb óra és a Thelma. Három egészen kiváló film a maguk műfajában. A Thelma egy pszichológiai, természetfeletti dráma lebilincselő történettel és remek alakításokkal. Nem bántam meg, hogy elmentem rá, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
vejunkanew  2018. 01. 11.

Nem számítottam egy ilyen erős természetfeletti thrillerre így az év elejére, de nagyon kellemesen csalódtam. Műfajában nem sok hozzá hasonlót tudok mondani, ami ennyire megfogott volna. Egyszóval: nagyon bejött.

Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Ellen Dorrit Petersen
Henrik Rafaelsen
Henrik Rafaelsen
Henrik Rafaelsen
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Eili Harboe
Smoking Barrels: Thelma
Gyönyörű a fényképezés és hátborzongató a zene. De ez a férc történet csúnyán belerondított a teljes képbe.

6/10
Filmsomnia.hu - Thelma
A Thelma egy sötét, feszes és erotikus alkotás, amely a szigorú dogmák és az önmagunk elfogadása közötti feszültséget hangsúlyozza ki egy lány történetén keresztül, de megcsavarja az „egyszerűnek” induló sztorit természetfeletti és misztikus elemekkel, egy igazán jellegzetesen ábrázolt alkotást eredményezve. 90/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.