Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
Filmadatlap
 
7
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
juliS   2018. 01. 23.

Ez a film élő bizonyítéka annak, hogy sajnos hiába a gyönyörű képi világ egy elbaltázott történettel nem lehet filmet csinálni. Nem arról van szó, hogy rossz lenne az alapkoncepció, de sajnos a sztori nem igazán enged be minket a karakterek belsejébe, hogy igazán megérthessük őket. Szerintem ez óriási hiba, és bármennyire is próbál nem annak látszani, nagyon felszínes film lett az eredmény.

 
acey   2017. 09. 20.

Lélegzet elállító volt ez a film, nekem nagyon bejött, és az biztos, hogy még meg fogom nézni néhányszor. Érzem, hogy ez nálam máris alapmű lett, így csakis ajánlani tudom másoknak is, hogy feltétlenül nézzék meg!

Arian Montgomery
Alexander Fehling
Alexander Fehling
Arian Montgomery
Bérénice Bejo
Alexander Fehling
Alexander Fehling
Arian Montgomery
Bérénice Bejo
Alexander Fehling
Arian Montgomery
Arian Montgomery
Alexander Fehling
 
Ajánlani viszont nagyon keveseknek ajánlom a filmet, akármennyire is tetszett. Nem közönségbarát alkotás, sokszor nyomasztó, meglehetősen lassú. Viszont aki ezeken a tényezőkön felül tud emelkedni (és ráadásul még a hegyeket is szereti), annak magával ragadó moziélményben lesz része. több»
 
A rendező, míg elér a katartikusnak szánt zárásig, a néző végleg lecsatlakozik és érdeklődését veszti, hiába található meg nyomokban papírforma szerint egy valós drámára hajazó alapötlet, ha ennek kifejezésmódja nyögvenyelős, a párbeszédek banalitását pedig csak a végére erőltetett, krimivel tűzdelt katasztrófa sztorival próbálja leplezni, ahol igyekszik húsz percbe belesűríteni azt, ami előtte nem sikerült. több»
 

A filmet a 2017-es Torontói Nemzetközi Filmfesztivál "Special Presentations" szekciójában is bemutatták.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.