Titanic

Titanic

2015.03.25 timeamarton93

Ez a történet magával ragadó és megunhatatlan, nagyon szeretem. Epikus film, hosszú, de egyáltalán nem unalmas, és a színészi játék is rendkívüli.

2015.01.27 Cintia

A Titanic leggyönyörűbb feldolgozása. Drámai, megható, szívszorító. Csodaszép

2015.02.16 musseln9

Tipikus szerelmes történet, megspékelve a hajó történetével. Csak együtt állják meg a helyüket. Moziban anno 5-6-szor néztem meg és aztán bármikor, amikor adják a tévében, még ha kívülről tudom is. Az a század eleji elegancia és élet nagyon hűen lett... Több

2015.02.13 Marko22

A Titanic Cameronnak bátran mondhatom a legjobb filmje. Igazságalapú, szerelmi szállal. Nem hiába Oscarra jelölt film.

2015.01.28 Diana

Szerintem a szerelemről és a hajó tragikus sorsáról is bőven nyújt élményt a film. Csodálatosan kivitelezett film.

2015.03.12 totheva4

Nagyon szép, megható film! Minden perce élvezhető , annak ellenére hogy majd 200 perces! Egy percre sem ül le a cselekmény. A néző végig fogja izgulni a filmet a hajó legénységével! DiCaprio remek alakítást nyújt a filmben. 5/5

2015.02.21 adelheid

Moziban láttam tinikoromban. Micsoda sorok álltak a jegyekért. Azóta párszor elsüllyedt már a hajó. Örök klasszikus nálam, bár a terjedelmét tekintve elég hosszú. A szerelmi szál viszi végig a történetet a 3 órán keresztül, kár hogy Jack meghal, pedig simán felfért volna Kate mellé a deszkára.

2015.02.12 kurrek

A Titanic....sosem tudtam róla igazán jó véleményt kreálni, mert nem szeretem. A legnagyobb baj vele, hogy órákig elhúzzák az egészet feleslegesen. A másik probléma Leonardo, akit az évek alatt sem szerettem meg. Nincs vele bajom, de ahol ő szerepel, azt a filmet már nem tudom igazán kedvelni. 5/3

2015.02.10 Bettina0424

Örök klasszikus...Kate Winslettel sokáig nem voltam megelégedve, miért ő kapta meg Rose szerepét, diCaprio viszont nagyon jó döntés volt..:) Jó zene, a látvány pedig magáért beszél.

2015.02.09 roboka

A látvány és főleg a zene elvonja a figyelmet a főszereplő erőtlen alakításáról.

2015.01.26 Ata

Kamaszkorom meghatározó filmje. Nagyon szép, megható és tragikus film egyben. Nehezen lehet túlszárnyalni

2015.03.22 Kedves

Szép történetet fűztek e köré a szörnyű katasztrófa köré. Nem hiába volt nagyon sokáig a bevételi ranglista élén.

2015.03.08 meditke

Nem értem ezt a nagy felhajtást a film körül, mert lehet hogy jó, de nagyon hosszú és igazából nem sok mindenről szól. Pofonegyszerű szerelmi történet, számomra semmivel sem több az átlagtól.

2015.03.01 norbikess

Lehet szeretni vagy nem szeretni ezt a filmet, de egy biztos..nem hiába lett ilyen sikeres. Akármikor játszák a tv-ben, én szinte mindig megnézem. Van egy olyan hangulata az egésznek, ami bevonzza az embert.