Lehetséges hogy erről a filmről ne ódákban beszéljen valaki. Nem arról van szó, hogy nem tetszett. De szerettem a filmet és abszolút örültem hogy láthattam. Mondjuk nem tartom egy akkora mesterműnek. A három órás hossza engem kicsit rosszul érintett.... Több
Az egyik leggyönyörűbb szerelmes film, amit valaha láttam, továbbá az egyik legmeghatóbb, valós eseményeken alapuló és a valósághoz többynire hűen ragaszkodó történet. Örök kedvencem marad.
Tetszett, hogy az eredetihez hűen építették fel a történetet, mindent sikerült pontosan reprodukálni. Nagyon jó rendezés, fergeteges látványelemekkel és színvonalas romantikával.
Nagyon jó film. 3d-ben is láttam a moziban. Megunhatatlan megható történet, egy igazi klasszikus, megérdemelte a 11 Oscart. Egészen lehengerlő, epikus film.
Nekem nem jött be a film. Túlságosan csöpögős és szerintem sokkal jobban jobban alakít DiCaprio a későbbi szerepeiben idősebben. Nem győzött meg, pedig a sztori nem lenne rossz.
Ez a film mélyen megérint. Felemelő érzéseket nyújt. A zenéjét mindig meghatottságtól átitatva hallgatom. Ezt a filmet mindenkinek csak ajánlani tudom.
Hasonlóan a Forrest Gumphoz ez a film is örökzöld marad. Szép film, remek alakításokkal. Kellően drámai ahhoz, hogy átadja mi is történt abban a szituációban.
A romantika mint műfaj nem annyira a kedvencem, ha lehet, akkor nem ragaszkodok hozzá. NEkem annyira nem tetszett, nem mintha nem lenne hangulatos, érzelmekkel teljes.
Nekem az első filmem amit moziban láttam. Előtte csak rajzfilmeket néztünk moziba. Nekem akkor gyerek fejjel nagyon tetszett , az elejétől a végéig lekötött. Szerintem is kultusz film. Nem mondom, hogy sokszor láttam azóta, maximum háromszor, de bármikor megnézném.
Igazi "még nem láttad?" filmmé vált az évek során. Kihagyhatatlan. A klasszikus szerelmi történetek egyik legszebb drámája.
A Titanic Cameron egyik legnagyobb vállalkozása volt, amelyhez nem csak egy komplett hajót, hanem egy hatalmas medencét is építtetett. Grandiózus és precíz vállalkozás volt, hogy a legendás hajónak megfelelő filmet kreáljon, csak az a baj, hogy ezen ... Több