Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
Kicc   2016. 02. 28.

legújabb vélemény

Az új munkahelyem egyik előnye, hogy nincs nyitva vasárnaponként – úgyhogy az első ilyen szabad vasárnapomon, nagy unatkozások közepette, bekapcsoltam a tévét, hogy én most vacak filmeket fogok nézni. Hát sikerült. Értelme nem sok, a története unalmas, a szereplőgárda sem valami jó… Bill Murrayt itt például ki nem állhattam. >

 
Tomi   2015. 06. 11.

Egy igazán vicces sportfilm. Érdemes megnézni még ha viccek többsége kicsit "régimódi" is. Apám és az én egyik kedvenc filmje is. Még nem csalódtam benne egyszer sem.

A film összbevétele 7 200 000 dollár volt (imdb.com).

 

Habár Randy Quaid karaktere fiatalabb Woody Harrelson karakterénél, a valósában Randy Quaid 10 évvel idősebb Harrelsonnál.

(rbernadett)
 

Michael Keaton számításba jött Roy Munson szerepére.

(rbernadett)
 

Bill Murray valóban zsinórban három strike-ot gurított a filmben, amikor a karaktere is ezt teszi, így az ováció tulajdonképpen valódi és Murray-nek szól. Ezzel szemben Woody Harrelson pocsék bowlingos, az egész film alatt összesen, ha sikerült kettő strike-ot gurítania.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.