Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
marklar   2019. 07. 27.

Ez tényleg az a film, amit láthatóan mindenki élvezettel készített, beleértve a színészeket (remek a kémia a két főszereplő között) és a rendezőt. Bár a forgatókönyv egy picit lehetett volna ütősebb, alapvetően nem érheti rossz szó a filmet, ami nagyon kellemesre sikerült. Nem is ragozom tovább, jár a megérdemelt 4 csillag!

 
alien007   2019. 07. 26.

Igazi feelgood romkom lett az Esküvő a topon, ami közepesen mély nyomot hagy, de garantáltan feldobja az estédet, vagy az estéteket, ugyanis leginkább pároknak tudnám ajánlni. Mi nagyszerűen éreztük magunkat, tudom ajánlani!


 
SunnyM   2019. 07. 22.

Abszolút kellemes csalódás volt a film, a karakterek nagyon jól ki vannak találva, kevésbé érezni plasztikusnak a jellemvonásaikat, a mondanivaló pedig szerencsére egyáltalán nem mondható didaktikusnak. Egy kellemes közös mozizáshoz nagyon ideális a film. Bár nem érzek rá késztetést, hogy újra megnézzem még valaha, ennek ellenére szuperül szórakoztam.

 
pepmed   2019. 07. 21.

Na, azt hiszem, hogy ez az a romantikus vígjáték, amire évek óta várok. Semmi melodráma, semmi émelyítően érzelmes szál. A filmet inkább mondanám érzékinek és nagyon intelligens humorúnak. A hangulata pedig egyenesen magába szippantja az embert. Én csakis ajánlani tudom!

Gwilym Lee
Gwilym Lee
Gwilym Lee
Gwilym Lee
Gwilym Lee
Gwilym Lee
Gwilym Lee
 
Mert a film meglepő drámai és kulturális mélységei ellenére, ugye senki nem gondolta azt, hogy elmarad a nagybetűs happy end? Amúgy meg nézői szempontból kikívánkozó szolgálati közlemény: kérünk sokkal több ausztrál filmet a mozikba! több»
 

Az Esküvő a topon premierjét követő első héten 1,1 millió ausztrál dollár értékben váltottak rá jegyet a mozizók, míg a premier előtti vetítésekből 1,5 millió folyt be a kasszába.

(hp)
 

Az Esküvő a topon stábjában több név is ismerős lehet a rendező, Wayne Blair korábbi filmjéből (The Sapphires), beleértve Shari Sebbens és Miranda Tapsell színésznőket, a producereket, Rosemary Blight-ot, Kylie Du Fresne-t és Ben Grantet, a jelmeztervezőt, Lisa Javelint, valamint a hangvágásért felelős csapatot, Pete Smith-t, Tara Webbet és John Simpsont.

(hp)
 

Az Esküvő a topon Miranda Tapsell és Wayne Blair második közös filmje a 2012-es The Sapphires után.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.