Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
74%

Esküvő a topon (2019)

Top End Wedding
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
marklar   2019. 07. 27.

legújabb vélemény

0

Ez tényleg az a film, amit láthatóan mindenki élvezettel készített, beleértve a színészeket (remek a kémia a két főszereplő között) és a rendezőt. Bár a forgatókönyv egy picit lehetett volna ütősebb, alapvetően nem érheti rossz szó a filmet, ami nagy... több»

 
alien007   2019. 07. 26.

0

Igazi feelgood romkom lett az Esküvő a topon, ami közepesen mély nyomot hagy, de garantáltan feldobja az estédet, vagy az estéteket, ugyanis leginkább pároknak tudnám ajánlni. Mi nagyszerűen éreztük magunkat, tudom ajánlani!


 
SunnyM   2019. 07. 22.

0

Abszolút kellemes csalódás volt a film, a karakterek nagyon jól ki vannak találva, kevésbé érezni plasztikusnak a jellemvonásaikat, a mondanivaló pedig szerencsére egyáltalán nem mondható didaktikusnak. Egy kellemes közös mozizáshoz nagyon ideális a ... több»

 
lnorbert33   2019. 07. 21.

0

Na, azt hiszem, hogy ez az a romantikus vígjáték, amire évek óta várok. Semmi melodráma, semmi émelyítően érzelmes szál. A filmet inkább mondanám érzékinek és nagyon intelligens humorúnak. A hangulata pedig egyenesen magába szippantja az embert. Én csakis ajánlani tudom!

Galéria (11)

Gwilym Lee
Gwilym Lee
Gwilym Lee
Gwilym Lee
Gwilym Lee
Gwilym Lee
Gwilym Lee

Videók (2)

A film összbevétele 3 681 669 dollár volt (imdb.com).

 

Az Esküvő a topon premierjét követő első héten 1,1 millió ausztrál dollár értékben váltottak rá jegyet a mozizók, míg a premier előtti vetítésekből 1,5 millió folyt be a kasszába.

(hp )
 

Az Esküvő a topon stábjában több név is ismerős lehet a rendező, Wayne Blair korábbi filmjéből (The Sapphires), beleértve Shari Sebbens és Miranda Tapsell színésznőket, a producereket, Rosemary Blight-ot, Kylie Du Fresne-t és Ben Grantet, a jelmeztervezőt, Lisa Javelint, valamint a hangvágásért felelős csapatot, Pete Smith-t, Tara Webbet és John Simpsont.

(hp )
 

Az Esküvő a topon Miranda Tapsell és Wayne Blair második közös filmje a 2012-es The Sapphires után.

(hp )
 

A film főszereplője, Miranda Tapsell Darwinban nőtt fel, és diákként egy osztálykirándulás keretein belül Katherine Gorge-ban is járt. Mindkét helyiség Ausztrália azon északi területén található, ahol maga a film is játszódik.

(hp )
 

A film főszerepét (Lauren) alakító Miranda Tapsell társ-forgatókönyvíróként és producerként is kivette a részét a produkció munkálataiból.

(hp )
 

A film remek kritikai fogadtatásban részesült. Az Esküvő a topon jelenleg 83 százalékon áll a RottenTomatoes kritika aggregátor portálon (2019. június).

(hp )
 
Mert a film meglepő drámai és kulturális mélységei ellenére, ugye senki nem gondolta azt, hogy elmarad a nagybetűs happy end? Amúgy meg nézői szempontból kikívánkozó szolgálati közlemény: kérünk sokkal több ausztrál filmet a mozikba! több»