Trónok harca

Game of Thrones

2015.06.21 neeta92

Egy remek kis sorozatot kreáltak a könyvből amit még nem volt szerencsém olvasni. Az alábbi kommenten jót mosolyogtam és igaz, hogy vannak benne sokak számára kedélyborzoló jelent ettől függetlenül szerintem igen csak érdekes a történet ha nem csak azokra a pillanatokra fókuszál az ember.

2016.07.29 Homer

Érdeks a kivitelezése de ez a sorozat nem éppen nekem való. Szerintem túl sémás és csak úgy hullanak a szereplők, hogy valahogy felhívják erőltetve a figyelmét a nézőknek és felháborítsák őket, ezáltal tudnak csak izgalmasak lenni. Viszont az animáció minőségi.

2015.08.20 Filmzabáló

Kiszámíthatatlan, finom és érdekes történetvezetés. Remek dialógusok és monológok. Utálatos és imádni való, illetve egyedülálló karakterek. Realisztikus, pőre és barbár ábrázolásmód. Kiemelkedő intro zene. Kultsorozat!

2015.05.06 bambula

Hát ez borzasztó nagy unalomba fulladt, pedig nagyon nagy rajongója voltam eleinte. De most olyan, mintha CGI bemutató lenne megszakítva időnként egy-egy beszélgetéssel ami azt hivatott demonstrálni milyen mélységei vannak a karaktereknek.

2015.05.05 Enccso

Nagyon jól kiegészíti egymás a könyv és a sorozat, hiába olvastam, ugyanúgy izgalommal várom mit hogy fognak vagy nem fognak megvalósítani. Előfordul néhány neccesebb változtatás, de még így is tökéletesen élvezhető, nem egy hagyományos sorozat semmi... Több

2016.04.04 Gergely Varju

Azt mondják a könyv feldolgozások ritkán jók. Azt mondják a Trónok Harca még nehezebb helyzetből indult, hiszen a könyv szokatlan módon meséli el a történteket. De azt is mondják, az HBO mer szakítani a nagy stúdiók, az országos adók kliséivel és ez ... Több

2015.06.29 macikutya

Ez egy remek sorozat, imádtam minden részét ami eddig megjelent.Mivel könyvben is olvastam, így egy kicsit elfogultabban kezdtem nézni a filmet. A könyv is nagyon jó volt, de a film vitt nálam mindent. Kicsit nehéz számon tartani a szálakat, de egyé... Több

2016.07.31 Kardos

A körítés, a látványvilág, a színészek és az egész háttértörténet mennyiei egyszerűen, de valami mégis hiányzik belőle. A szív. Nincsenek benne valós érzelmek, érzések. Nem igen tudok senkivel azonosulni és lassan ismétlődnek a folymatos szálak. Folyton meghalnak a kedvenc karaktereim.

2024.02.22 hátadlegyenelöl

Vagy négyszer futottam neki. Szánom magam, hogy eddig kimaradt ez a sorozat. Egy mestermű, a történet a szereplők, a legeslegjobb.

2016.04.22 Kate Rainbow

Amikor megnéztem az első két részt azt mondtam ez szar és nem nézem tovább, mert totál nyomasztó. Anyum nem hagyta annyiban és addig rágta a fülem amíg nem folytattam. Azóta pedig függője vagyok. Marha jó, és egyre csak jobb lesz. Nagyon pörgős, izgalmas sorozat. Ajánlom mindenkinek aki elmúlt 16 éves :D

Nagyon jó sorozat,a kedvenc Fantasy-történelmi sorozatom,nagyon sok tanulságos dolog történik,benne vissza adja a könyvek hangulatát(már ahol),ha kissé több részből álna egy évad,még jobb lene:)

2015.03.23 Galway

A legkirályabb sorozat mind könyvben, mind fimen! Csak ajánlani tudom. Szinte minden műfaj kedvelői szeretik, minden van benne, romantika, árulás, körépkori lovagok, fantasy, minden! De figyelmeztetetek mindenkit: aki sablon filmet akar, az ne nézze,... Több

2015.05.22 Melibaba

Legeslegjobb sorozat amit valaha is néztem. Megunhatatlan, mindig vannak váratlan fordulatok. Ha valaki megkezdi nézni akkor már csak a következő évadot várja. A szinészek zseniálisan alakítanak. Láthatóan nem kicsi költségvetésü filmről beszelunk. Nagyon szepen ki van dolgozva a sárkány is.

2016.08.02 Fanni11

Sokáig nem néztem de aztán egy barátnőm eroltette es nagyon tetszett fantasztikus ez a sorozat!!! Már varom a kovetkezo evadot!!! Ajanlom!