Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
barcika   2019. 02. 26.

legújabb vélemény

Bruce Willis "külső nézetes módban" akciózott ebben a filmben. Nekem tetszett ebben a filmben is annak ellenére is, hogy nem a sablonos John Mclane-es figuráját játszotta! Hogy maga film átlagos volt a maga mivoltában és semmiben nem tért el a Holly... több»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

Nagyon jó film Bruce Willisnek a rosszfiú szerep is jól áll. Végig izgalmas történet egy jóképű tűzoltóval a főszerepben, aki megmenti szeretteit és győz.


 
hejnekem   2015. 04. 30.

Úgy éltem oda a film elé, hogy megnézek egy jó Bruce Willises filmet, erre ő alig szerepel benne, a film meg unalmas, gagyi és kiszámítható. Egyszernézősnek se ajánlanám senkinek se.

A film összbevétele 2 500 277 dollár volt (imdb.com).

 

Rosario Dawson és Kevin Dunn másodszor dolgozott együtt a Száguldó bomba (2010) után. Mindkét filmben Dunn, Dawson főnőkét alakította.

(dulkap)
 

A filmnek 21 executive producere volt, ami egyfajta rekordnak tekinthető. Mondjuk ez a szám nem is olyan meglepő, ha azt vesszük, hogy 7 különböző produkciós cég is dolgozott a filmen.

(dulkap)
 

A film nem került mozis forgalmazásba, egyből DVD/Blu-ray-en jelentette meg a stúdió.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.