Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
57

Zűrös olasz esküvő (2014)

Un matrimonio da favola
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
23
Képek
1
Videók
Osvárt Andrea
Osvárt Andrea
 
indingo   2020. 03. 30.

legújabb vélemény

Túl sok olyan poén nem volt benne, amit ne láttunk volna már korábban más filmekben. A magyar vonatkozás talán érdekes de csak ezért megnézni..., elég gyenge filmecske.

 
andor50   2016. 04. 18.

A helyzetkomikumokra építő vígjátékok sokszor jól sülnek el. Hát ez inkább megragadt a közepes szint alján. De azért sokszor mosolyt csal az ember arcára, bár ettől függetlenül elájulni senki sem fog tőle. Egyszernézős, inkább családi délutánokra jó.


 
zsanett0820   2015. 05. 25.

Megörültem ennek a filmnek, azt gondoltam, hogy ha olaszok műve, akkor az nem lehet rossz... Valójában nem is rossz, de sajnos számomra a jótól is messze van. Nem mondom, hogy 100%-ban unalmas lett volna, hiszen azért voltak benne poénok, de szerintem sokkal többet ki lehetett volna belőle hozni.

 
DarkLion   2016. 07. 21.

Nem rossz vígjáték, hatalmas előnye, hogy európai hangulatú, vagy inkább olaszos, és ebből adódóan életvidám. Sokban különbözik a hollywoodi alkotásoktól, de képes hozni ugyan azt a színvonalat. A történet eredetinek mondható, de sajnos a karakterek nincsenek alaposan kidolgozva. A film vicces, szórakoztató, hibáival együtt is élvezhető.

 
tomvétsz   2015. 09. 15.

Ez az amerikai filmekhez képest alacsony költségvetéstől készült vígjáték képes maga mögé utasítani több jóval drágább, ugyanakkor kevésbé poénos hollywoodi komédiát. A film nem hibátlan, de rossznak semmiképp sem nevezhető. A poénok több mint a fele eléri a kívánt hatás, a többi pedig vagy gagyi vagy gyenge, de hát ilyen ez a műfaj.

 
Carlo Vanzina és testvére, Enrico Vanzina – hol közösen, hol külön-külön – az elmúlt negyven évben nagyjából száz filmmel örvendeztették meg az olasz közönséget, a Zűrös olasz esküvő ezek közül az egyik. több»

A film összbevétele 2 374 155 dollár volt (imdb.com).

 

Stephan Käfer korábban már számos sorozatban szerepelt, de ez volt első mozifilmes szerepe.

(ps)
 

Ez volt Francesco Cataldo harmadik filmes szerepe.

(ps)
 

Luca Angeletti híres olasz színész, akit a nagyközönség a Lucy (2014) című filmből ismerhet.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.