Szeretetreméltók

Un p'tit truc en plus

2026.02.01 márti

Meghatódtam

Én is sérült emberek fejlesztésében veszek részt. Nagyon tetszett a film! Mindenkinek ajánlom, kérlek, nézzétek meg!

2025.02.27 Vivi

Jó hangulat

Hát nekem nagyon tetszett ez a film, végre egy kis üde történet, ami bemutatja, hogy sérült emberként is lehet boldogan élni szeretetben, törődésben. A sztori nagyon kis vidám, illetve emberi volt. Két férfi, apa és fia ékszereket rabol el, és a rend... Több

2025.06.15 Ahoj poplacsek

3/10 nem annyira

Nem tudtam csatlakozni az elragadtatás hullámához, az érzékenyítő témák nem lesznek automatikusan jók.

2025.02.28 ospir

Kedves kis film. Volt benne pár vicces jelenet, viszont az unalmas részek rettentő nyomasztóak. Elkalandozik a néző gondolata. A francia zs kategóriás "zenének" a kötelező arcba tolása irritáló, és ha nem mozis lett volna, akkor biztos kikapcsolom. T... Több

2025.07.12 Kanócpapa

*5!!!

Számomra az idei évben nézett filmek közül ez volt eddig a legeslegjobb. Kedves, aranyos, megható történet, és ráadásul még a vége is jó lett. Nem is ragozom tovább, egyszerűen csak ajánlom mindenkinek, aki egy kicsit is fogékony erre a témára.

2024.12.24 Buffy

Ahogy a címe is sugallja, szerintem fantasztikus történet, nagyon élettel teli és feltölti az embert. Részemről jár az öt csillag.

2024.12.19 Chabee

Kell hozzá egy bizonyos hangulat, hogy az ember igazán élvezni tudja, de ha ez megvan, akkor nagyon magába tudja szippantani a film.