Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
88%

Under the Shadow (2016)

Under the Shadow
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
bettina50   2019. 10. 15.

legújabb vélemény

0

Érdekes hangulatú film,a végén szokatlan megoldásokkal okozott borzongást .Ajánlom.

 
Queenakasha   2018. 03. 18.

0

Amikor tudomást szereztem erről, hogy iráni horror készül rögtön belelkesültem. Alig várom mindig hogy végre valami mást lássak, ne csak a tipikus amerikai filmeket. Cseppet sem bántam meg. Annyira tetszett a képi világa, a hangulata a hanghatások. Végig feszülten figyeltem mi következik.Jó lenne hasonlókat találni még.


 
BoBamburg   2019. 03. 18.

0

Szemezgettem egy ideje a filmmel, de valahogy mindig másra esett a választásom. Most azonban eljött az ő ideje is. Nem mondom, hogy gyakran nézek iráni horrorokat (vagy bármilyen filmet), de így elsőre szép kezdés volt. A film egész szépen ötvözi a v... több»

 
Cercei   2016. 11. 28.

0

nagyon eros, pszichologikus-szellemes horror, ami vegre egy kicsit kilog a sorbol, van otlete, es szuper a kivitelezes, nem egy tucatfilm, mint amilyenbol az elmult evekben szazakat legyartottak

Galéria (3)

Videók (1)

 
Karakterei, a kultúrával és társadalommal kapcsolatos gondolatai legalább olyan fontosak, mint hogy rettegjünk szellemeitől, és bár szomorú, hogy ezzel már különleges horrornak számít, de mégiscsak ezért figyelemre méltó darab.
8,5/10 több»
 
"Az "Árnyékban" az év egyik meglepetésfilmje volt számomra és bár bizonyos szempontból a "A mumus - The Babadook (2014)" testvérfilmje is lehetne, annál jobban tetszett a visszafogott dramaturgia miatt." több»