Annak ellenére hogy egy klasszikus magyar film, engem nem igazán fogott meg. Nem vagyok oda a humoráért, igazán jókat nevetni nem tudtam rajta, a stílusa nem jön be.
Zseniális magyar film! A történet tényleg nem egy nagy szám, de mégis annyira eredeti, egy kicsit sem unatkozik közben a néző. Fantasztikusak a színészek, mindenki nagyon jól hozza a karakterét!
Hiába nézem, én nem találom meg benne a magyar film-vígjátékok szikráját. Semmit mondó történet, poros útszéli helyen.
Annak ellenére hogy sokan istenítik a filmet, engem nem fogott meg. sem a humora, sem a szereplők alakítása nem jött át. Unatkoztam rajta. Gyenge, idétlen film.
Páratlanul jó kis film lett ez. Akadnak páran, akiknek ez nem tetszik, de szerintem egészen rendben volt mind alakításilag mind rendezésileg a film. Erős történet és kedvelhető az egész.
Szerintem zseniális volt. Humoros, ötletes és ugyanakkor sajnos igaz is. A film nem igazán akar többnek látszani, mint ami valójában. Ez egy MAGYAR vígjáték, a tipikus magyar "suttyó"-humorral. De azért mégis csak van némi tanulsága. Az alaphelyzet é... Több
Nagyon jó ez a film! A színészek zseniálisak! A történet nem egy nagy durranás, de hát magyar filmről van szó... :) Mégis hatalmas! A humora pedig, kegyetlen!!
Engem ez a film egyáltalán nem kötött le, nem találtam benne humort se jó történetet vagy bármi olyat ami miatt megnézném. Vannak kedvenc magyar filmjeim de ez fog közéjük tartozni.
Igazi magyar humorral megáldott, tökéletes film! Aminek a története nem sok mindent mondó, de mégis nagyon jó! A színészek egyszerűen tökéletesek, a rendezés kiváló!
Ebben a filmben a világon semmi se tetszett. Kezdve azzal, hogy magyar film és folytatva az irtó borzalmas "vicceken" át a történetig. Nem egy maradandó dolog ez.
Egyáltalán nem tetszett a film. Szerintem a humora kifejezetten gyenge, nem stílusos. A műfaj sem tetszett és a színészek alakítása sem győzött meg. Gyenge.
zseniális magyar vígjáték az Üvegtigris. A szereplőgárda előtt megemelem a kalapom. Izgalmas és lassú is egyben. Pont eltalálta a rendező az egyensúlyt. Igazi magyaros virtusú humor van benne, amin egyszerűen nem lehet fapofával végigülni. Klasszikus.