Nekem nem jött be annyira, magyar mércével nem olyan rossz, de nekem jobban bejönnek az “idióta amerikai” vígjátékok, főleg Jim Carrey filmjei, de még amit Adam Sandlertől láttam, azok is jobbak. Története tényleg nincs, a humora meg nem jött be nagy... Több
Egyik kedvenc magyar filmem. Hihetetlenül humoros, igaz, hogy a története semmit mondó, de így igazán magyar! A színészek kiválóak és nagyon jól hozzák a karakterüket.
Kultusz film, amit mindenkinek meg kell néznie. Sok jelenet és duma legenda lett az idők során. Zseniális szereplők zseniális alkotását láthatjuk ebben a nem hétköznapi filmben.
Első rész magasan a legjobb, második is bőven nézhető, harmadik már kissé erőltetett. De alapjában véve a magyar filmek egyik "számomra" legütősebb darabja. Sok jó magyar film van, mégtöbb ócska, de az biztos, hogy családon belül az Üvegtigris 1-ből született a legtöbb szállóigénk:D
Párom kedvenc filmje. Mindig óckodtam tőle hogy megnézzem, de egyszer belenéztem és azóta én is szinte függő vagyok. Vicces , ahogyan felnőtt emberek konkrétan bolondot csinálnak magukból, de gondolom ez a film ezért készült! Vicces!
Nekem tetszett, bár azt leszögezhetjük, hogy tahókról szól. Valaki vagy érti vagy nem Egyszerű szórakoztatás a célja. Az Üvegtigris sikere két dolognak köszönhető: kiváló színészek alakítanak benne mamlasz figurákat, amelyekben pont annyi a karikatúr... Több
Ez az a film, amit 100-szor is megnézhet az ember, akkor is szórakoztatónak fogja találni. Zseniális rendezés, zseniális szereplők és fantasztikus humor. Egy kiváló magyar film!
Fú, ha volt film, amit unalmasnak és feleslegesnek tartottam akkor az ez volt. Többre számítottam, de feleslegesen hisz semmit se adott. A történet is elég lapos és teljesen mást kaptam, mint amire vártam.