Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
Attila G.   2019. 04. 11.

legújabb vélemény

Ettől a filmtől – valószínűleg elsősorban Michelle Pfeiffer és Bruce Willis összeeresztése miatt – fergeteges szórakozást reméltem. Arra számítottam, hogy kihozzák egymásból a legjobbat. Különösen Bruce Willis harsány alakításairól voltak leginkább emlékeim. Szerintem mind a mai napig a Hudson Hawk - Egy mestertolvaj aranyat ér a kedvenc filmem tőle, mely talán örökre beírta magát top10 kedvem listájára, már 28 évvel ezelőtt is. Igaz, Michelle Pfeiffer is parádés alakítást nyújtott például a Batman visszatérben. Most döbbentem rá, hogy azért neki is jócskán láttam filmjeit, akár moziban, akár egyébként. Viszont töredékannyi filmet láttam tőle, mint Bruce Willistől. S ez nem a színésznő hibája, hanem a feledékenységemé, de mielőtt most a hölgy filmográfiájára ránéztem, kevésbé rémlettek tőle emlékezetesebb alakítások, de most eszembe jutott jónéhány. Bár nyilván akadtak a Velem vagy nélküled című filmben szerethető jelenetek, mégis úgy emlékszem, hogy mondhatni plöttyedt hangulatban jöttem ki a filmről a Corvin Mozi valamelyik terméből. Lehet, hogy Pfeiffer és Willis között nem volt meg kellőképp a szükségszerű kémia, vagy talán csak én nem érzékeltem. Ennek ellenére hirtelen azzal szembesültem, hogy valószínűleg szívesen látnám újra, mert megérdemelne legalább egy második esélyt, hátha már más, pozitívabb hangulatot hozna az egész.

 
Niki88   2015. 11. 24.

Szuper film lett a tipikus se veled,se nélküled történetével,életszerű helyzetekkel és remek színészekkel.Jól ábrázolja,hogy milyen nehéz is egy házasságot egyben tartani.


 
HitGirl   2016. 11. 14.

Hát, nekem Bruce Willis nagyon szokatlan volt ebben a szerepben, de kellemesen csalódtam, és mivel egyik kedvenc színészemnek tartom, így még örülök is, hogy ki tudott törni az egysíkú akcióhősök szerepéből.

 
avatar123   2014. 12. 01.

Ez egy nagyon kellemes film az emberi kapcsolatokról, és egyáltalán nem érzelgős, nincs túltolva benne maga az idealizált szerelem témája. Egyszóval nem egy rózsaszín szemüvegen keresztül látunk mindent, és ez már nagyon is ráfért a filmes szakmára. Érdemes megnézni, szerintem akár egy közös mozizásra is nagyon jó hangulatot tud teremteni.

Michelle Pfeiffer
Rita Wilson
Bruce Willis
Bruce Willis
Michelle Pfeiffer
Red Buttons
Betty White
Bruce Willis
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer

A film összbevétele 27 067 160 dollár volt (imdb.com).

 

A boldogtalan háziasszony megszemélyesítése nem okozott különösebb gondot ebben az időben Michelle Pfeiffernek, ugyanis ebben az időszakban épp saját produkciós cége gondjaival küzdött és ekkor veszítette el az édesapját.

(rbernadett)
 

Bruce Willis a film forgatás során maga is vált akkori feleségétől, Demi Moore-tól.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.