56% 60 szavazat
Bosszú szeretetből

Bosszú szeretetből

Vengeance: A Love Story
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
27
Szereplők (27)
16
Képek (16)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Talitha Bateman
Don Johnson
Don Johnson
Nicolas Cage
Don Johnson
Nicolas Cage
Don Johnson
Don Johnson
Anna Hutchison
Nicolas Cage

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

John Dromoor rendőrtiszt, egykori háborús veterán személyes érdeklődést tanúsít egy brutális bűnügyben. A fiatal egyedülálló anyát szexuálisan bántalmazta négy férfi a 12 éves lánya előtt. Úgy tűnik, a jó ügyvéd tisztára mossa a fickókat.

Július 4-én, az esti kerti partit követően Teena… Több


Rendező: Johnny Martin
Forgatókönyvíró: John Mankiewicz, Joyce Carol Oates
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2017
 
2019.07.08 Bizsu82

legújabb vélemény

Nicolas Cage az egyik kedvenc színészem és ebben a filmben sem okozott csalódást. Alakítása profi, a cselekmény magával ragadó. Beleéltem magam az eseményekbe, egy percet sem unatkoztam rajta.

0
 
2019.02.26 indingo

A valósághoz remélem semmi köze még Amerikában is talán túlzás lenne az ilyen rendőri balfogás és hogy bosszút álljunk szeretetből na ne, még ha jogosnak és érezzük az ügyvédi rafinéria miatt.

0
 
2018.12.29 Yosihiro

Bosszú

Na szóval a Szörnyszülő után ez már előrelépés ami Nicolas C. -et illeti mindenképp. Ez a film már jobban sikerült mint amit ezelőtt említettem. A történet, hogy zsarut játszik jó szerep a számára. Én hiányolhat a filmből a "lágy dinamikát". Az volt az érzésem, hogy egy sablonos filmet nézek és csak a végén kaptam meg azt ami ért NIcolas C. szeretem. na de szaladjunk ennyire előre. A történet jól kezdődik ugyan nemizgalmas ingák "romantikus" beütéssel. Később a megerőszakolás után már egy merevséget érzek a filmen. Szorongást és semmi lágy , akció , krimit.bosszút talán a védők ügyvédje próbálja oldani a ezt a feszültséget ahogy tárgyal. Bár a filmben ebből feszültség lesz és Nicolas C. egy merev nézéssel a bosszúvágy fűti. Kicsit komikusak a kamerabeállítások és párbeszédek de a végére szinte minden a helyére kerül. A hang , zene effektek nem találják a helyüket amit csúnyán elnéztek bár ez nem is olyan költségvetésű film, de sokkal jobbat ki lehetett volna hozni ebből. Összességében a szereplők színészi képességei 3 csillagnál nem emelkedik feljebb. A történet is ezt a mércét éri el, így kapunk egy közepes nézhető filmet.Ami megragadott az a zárójelent amiben a film kicsúcsosodik és ez emeli fel a filmet a 3 csillagra. Nézhető film. Üdv Yosi

0
 
2018.05.15 HercegPeter

Furcsa lesz megszokni Nicolas Cage-et nem Józsa Imre hangjával. A gyenge akciójelenetek ellenére egy egészen jó filmet kapunk. Cage filmjei talán mostantól újra elindulnak felfelé. Minden szereplő klisés, ez hatványozottan igaz a rosszfiúkra. Egyszeri megnézésre alkalmas.

0
 
2017.02.23 doktorfaust

Nem vártam sokat a filmtől, de részemről kellemesen csalódtam. Egy egészen korrekt B-kategóriásra számítottam. Ami Cage-t illeti szerintem nagyon is jól hozza az özvegy karakterét. Mondjuk jobban tetszett volna a film, ha kicsit a képi és színvilágr... Több

0
Szent játékok
2018
Hol nézheted: Netflix
Berlin kopói
2018
Hol nézheted: Netflix
A drogdíler
2021
Hol nézheted: Netflix
A falka
2014
Hol nézheted: HBO Max
A néma völgy
2016
Hol nézheted: HBO Max
Sántárám
2022
Hol nézheted: Apple TV+
Dél királynője
2011
Hol nézheted: Netflix
Rablók: A sorozat
2021
Hol nézheted: Netflix