Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58

Bosszú szeretetből (2017)

Vengeance: A Love Story
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
16
Képek
3
Videók
 
indingo   2019. 02. 26.

A valósághoz remélem semmi köze még Amerikában is talán túlzás lenne az ilyen rendőri balfogás és hogy bosszút álljunk szeretetből na ne, még ha jogosnak és érezzük az ügyvédi rafinéria miatt.

 
HercegPeter   2018. 05. 15.

Furcsa lesz megszokni Nicolas Cage-et nem Józsa Imre hangjával. A gyenge akciójelenetek ellenére egy egészen jó filmet kapunk. Cage filmjei talán mostantól újra elindulnak felfelé. Minden szereplő klisés, ez hatványozottan igaz a rosszfiúkra. Egyszeri megnézésre alkalmas.


 
Yosihiro   2018. 12. 29.
Bosszú

Na szóval a Szörnyszülő után ez már előrelépés ami Nicolas C. -et illeti mindenképp. Ez a film már jobban sikerült mint amit ezelőtt említettem. A történet, hogy zsarut játszik jó szerep a számára. Én hiányolhat a filmből a "lágy dinamikát". Az volt az érzésem, hogy egy sablonos filmet nézek és csak a végén kaptam meg azt ami ért NIcolas C. szeretem. na de szaladjunk ennyire előre. A történet jól kezdődik ugyan nemizgalmas ingák "romantikus" beütéssel. Később a megerőszakolás után már egy merevséget érzek a filmen. Szorongást és semmi lágy , akció , krimit.bosszút talán a védők ügyvédje próbálja oldani a ezt a feszültséget ahogy tárgyal. Bár a filmben ebből feszültség lesz és Nicolas C. egy merev nézéssel a bosszúvágy fűti. Kicsit komikusak a kamerabeállítások és párbeszédek de a végére szinte minden a helyére kerül. A hang , zene effektek nem találják a helyüket amit csúnyán elnéztek bár ez nem is olyan költségvetésű film, de sokkal jobbat ki lehetett volna hozni ebből. Összességében a szereplők színészi képességei 3 csillagnál nem emelkedik feljebb. A történet is ezt a mércét éri el, így kapunk egy közepes nézhető filmet.Ami megragadott az a zárójelent amiben a film kicsúcsosodik és ez emeli fel a filmet a 3 csillagra. Nézhető film. Üdv Yosi

 
Bizsu82   2019. 07. 08.

Nicolas Cage az egyik kedvenc színészem és ebben a filmben sem okozott csalódást. Alakítása profi, a cselekmény magával ragadó. Beleéltem magam az eseményekbe, egy percet sem unatkoztam rajta.

 
despy   2017. 05. 28.

A filmelőzetes megnézése után nem akartam azonnali következtetéseket levonni, bár az volt a benyomásom, hogy Cage egy kissé összeszedte magát és végre egy egészen nézhető filmben fog szerepelni. Hát, mit is mondhatnék, tényleg nézhető, de sajnos Cage alakítása nekem nem volt nagyon meggyőző. Még csak nem is a karakterei kliséit hozta, hanem egyszerűen a sajátjait.

Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Talitha Bateman
Don Johnson
Don Johnson
Nicolas Cage
Don Johnson
Nicolas Cage
Don Johnson
Don Johnson
Anna Hutchison
Nicolas Cage
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.