Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Veterán
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
hsanya182   2018. 09. 26.

legújabb vélemény

A történet lényege a könyörtelen, embertelen és gazdag, mindent megtehető főnök ellenszenvére épül, akit megpróbálnak törvényes eszközökkel lecsukni. Sokszor ötvözi a humort és a bunyókat, de mindez mellett a történet nem erre épül, így megjelenik a filmben egy kettősség, vegyesek az érzéseim. Vannak benne látványos bunyós részek, de a hosszúsága miatt ennek a jelentésőge eltörpül. Egyszer nézhető, "humoros" bosszúfilm...

 
ruman666   2015. 11. 19.

Értem, hogy főként a szórakoztatáson van a hangsúly, de ettől még meg lehetett volna írni sokkal jobban ezt a forgatókönyvet. Az alapvető problémám mégis a sok helyütt a kamerakezelésből adódik, egy kicsit nehezen nézhető. Nem túl jó felvételek.


 
Lamboh   2017. 10. 07.

Nagyon jó akciófilm, remek színészekkel. Végig izgalmas, így leköti az ember figyelmét. Maga a sztori annyira nem volt nagy szám, de az akció jelenetek és a hangulat bőven elvitte a hátán az egész filmet.

 
Rajkó   2017. 03. 26.

Igazán pörgős a film, tele bunyóval és más akciójelenetekkel. Szóval, szinte mindent megkap az ember, ami ettől a műfajtól elvárható lenne, mi több humoros és sziporkázó párbeszédekkel operál.

 
A westerni alapkonfliktus – amikor egy apró elvi kérdés végül óriási, véráztatta eseménnyé fejlődik –, a remekül megjelenített karakterek és a humor váratlanul felcsapó lángjai őrületesen szórakoztató darabbá teszik a Veterant. 8/10 több»

A film összbevétele 94 393 020 dollár volt (imdb.com).

 

2016-ban vetítette a Korea Filmfesztivál. (2016.koreaifilm.hu)

(TB)
 

13,4 millió néző váltott rá jegyet Koreában, amivel 2020 januárral bezárólag Dél-Korea ötödik legnézettebb mozifilmjének számít. (www.kobis.or.kr)

(TB)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.