Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
matrosh1980   2019. 04. 13.

legújabb vélemény

Az biztos, hogy nekem ehhez a filmhez egyszerűen hangulat kell, máskülönben nagyon türelmetlen lettem volna. Szóval talán szerencse is, hogy olyan állapotban voltam, hogy már az elejétől sikerült elkapnom az egésznek az atmoszféráját, így teljesen magába szippantott.

 
TPetty   2019. 04. 12.

Engem a film teljesen megnyert magának már alapból a hangulatával, persze a történet is egész jól meg lett írva, annak ellenére, hogy a cselekménynek eléggé sajátos a dinamikája, így kell hozzá némi türelem. Ennek ellenére szerintem mindenképpen érdemes megnézni, hiszen ritka manapság az ilyen kiforrott filmalkotás.

 
Kár a filmért, mert Kawase érzékenysége igencsak egyedi, de a kelet és a nyugat házasítása nem tett jót neki. Azért reméljük, hogy hamar visszatalál a saját hangjához. több»
 

A film világpremierje a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt 2018. szeptemberében.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.