A legjobb magyar mese. Minden gyereknek látnia kell és felnőtteknek sem árt néha újra megnézni. Mélységesen sajnálom, hogy egy ilyen méltatlan "folytatás" készült hozzá.
Nagyon aranyos mese. Ajanlani tudom a gyerkocoknek. De az ujabb vuk meset azt nem. Ki nem alhatom h elrontottak a tortenetet.
Gyerekkorom egyik legőszintébb, legvarázslatosabb meséje. Megható, tanulságos és izgalmas is egyben. Utánozhatatlan és szeretetteljes.
Ez a rajzfilm egy olyan alapmű, amit minden gyereknek látnia kellene kötelező jelleggel! Csodálatos tanító mese, csodálatos színészek hangjaival!
Kellemes kis film remek. Imádom a mai napig! Bármikor meg tudnám nézni és soha nem unnám meg. Isteni párbeszédek, szerethető karakterek. Bárkinek ajánlani tudom.
Kedves mese, a gyerekek kedvence, hiszen az állatokról szóló meséket mindenki szereti. Tanulságos, szerethető, néhol szomorú, a vége mégis vidám. A kedvenc klasszikus mesénk.
Gyerekkorom egyik kedvence :3 Fürge róka lábak, surranó kis árnyak .... :D Nagyon aranyos kis mese. A mai gyerekeknek is inkább ezt kéne néznie, nem a mai nyomorék meséket amibe idióták rohangálnak :/ Régi de még így is néhanap megnézem :D
Gyerekkorom jelentősebb meséje, tanulságos, édes kis mese, nagyon cuki benne a kis róka. családias. Többször megnézhető mesécske. Bátor vuk példa mutató.
Gyerekkorom egyik kedvelt meséje aminek a zenéje is nagyon szeretem mindig énekeltünk óvodában is. Szívélyes kedves mese nagyon aranyos szereplőkkel.
A Vuk a bizonyíték többek között, hogy milyen zseniális rajzfilmeket készítettek a magyarok. A rajzok gyönyörűek, a zenéje fülbemászó. Igazi magyar gyöngyszem :)