Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
65%

White Bird in a Blizzard (2014)

White Bird in a Blizzard
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
1
Videók
White Bird in a Blizzard
 
TribeBubu   2018. 09. 06.

legújabb vélemény

Nekem valamiért nem jött be ez a film. Sok szempontból jó volt a kivitelezés, de annyira ellenszenves volt a főszereplő, hogy az se hatott volna meg, ha halálra kínozzák. A befejezés meg egyszerűen nem illett a hangulatához. Meg nem is éreztem úgy, h... több»

 
Yosihiro   2015. 02. 07.

Különös film megdöbbentő végjátékkal. Talán nem írnám le a történetet mert ha az ember látja, megnézi a filmet akkor sokkal izgalmasabbnak tűnik úgy mintha előre tudjuk mi fog következni. Bár dióhéjban egy rövid ismertetés : Fiatal lánynak eltűnik a... több»


 
nandiwrc   2015. 02. 11.

A végén nagyot néztem, addig meg csak ímmel ámmal kötött le a film. Összességében csak 4-es.

 
danialves   2015. 02. 24.

Hiába vannak kreatív elemei az alkotásnak, végig az volt az érzésem, hogy valami nem klappol benne. És tulajdonképpen ez találó: az egymás után következő jelenetek valahogy tényleg nem passzolnak egymáshoz, mintha egy történet elmesélésének az alkotó... több»

 
Szilva89   2015. 02. 09.

Érdekes volt a film. A színész felhozatalból már sejthető, ki kit és mit fog alakítani, de mégis megdöbbentő a film vége. Adott egy kamaszlány, aki úgy érzi nem érez semmit édesanyja iránt, majd az eltűnik, és érzései még mindig nem változnak, de aho... több»

 
fodor.s   2015. 02. 17.

Igen csak fura egy film. A vegeig nem is mondanad jonak, de megis odaszogez a hangulataval. Aztan a vegen csak lesel.. Woodley-nak szerintem nem allt jol ez a szerep, de egyebkent korrektul hozta.

Shailene Woodley
Shiloh Fernandez
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Christopher Meloni
Shailene Woodley
Shiloh Fernandez
Shailene Woodley
Gabourey Sidibe
Eva Green
Christopher Meloni
Shailene Woodley
Shiloh Fernandez
Eva Green
Shiloh Fernandez
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.