Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65

White Bird in a Blizzard (2014)

White Bird in a Blizzard
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
1
Videók
White Bird in a Blizzard
 
Yosihiro   2015. 02. 07.

Különös film megdöbbentő végjátékkal. Talán nem írnám le a történetet mert ha az ember látja, megnézi a filmet akkor sokkal izgalmasabbnak tűnik úgy mintha előre tudjuk mi fog következni. Bár dióhéjban egy rövid ismertetés : Fiatal lánynak eltűnik az édesanyja épp a kamaszkor legszebb éveiben mikor a "világot" fedezi fel. Évek telnek el és az igazság kiderül........

 
TribeBubu   2018. 09. 06.

Nekem valamiért nem jött be ez a film. Sok szempontból jó volt a kivitelezés, de annyira ellenszenves volt a főszereplő, hogy az se hatott volna meg, ha halálra kínozzák. A befejezés meg egyszerűen nem illett a hangulatához. Meg nem is éreztem úgy, hogy Kat életén ez bármit is változtatna. Olyan volt az egész, mintha görcsösen újat akartak volna az alkotók készíteni, ami össze is jött, csak nem sikerült maradandóra faragniuk.


 
nandiwrc   2015. 02. 11.

A végén nagyot néztem, addig meg csak ímmel ámmal kötött le a film. Összességében csak 4-es.

 
danialves   2015. 02. 24.

Hiába vannak kreatív elemei az alkotásnak, végig az volt az érzésem, hogy valami nem klappol benne. És tulajdonképpen ez találó: az egymás után következő jelenetek valahogy tényleg nem passzolnak egymáshoz, mintha egy történet elmesélésének az alkotók többször, többféleképpen is nekifutottak volna ugyanazon próbálkozáson belül. Ez a következetlenség és disszonancia pedig egyszerűen szétfeszíti a filmet, legyen akármennyi erénye is.

 
Szilva89   2015. 02. 09.

Érdekes volt a film. A színész felhozatalból már sejthető, ki kit és mit fog alakítani, de mégis megdöbbentő a film vége. Adott egy kamaszlány, aki úgy érzi nem érez semmit édesanyja iránt, majd az eltűnik, és érzései még mindig nem változnak, de ahogy telnek múlnak az évek és egy különös találkozás újra feltépi a sebeket, az érzelmek is elkezdenek felbukkanni és ezzel a megoldást adják a lány kezébe, hogy megtalálhassa édesanyját. Lenyűgözőék azok a képsorok, mikor édesanyjáról álmodik a karakter, szerintem az egész film esszenciáját ez adja meg.

Shailene Woodley
Shiloh Fernandez
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Christopher Meloni
Shailene Woodley
Shiloh Fernandez
Shailene Woodley
Gabourey Sidibe
Eva Green
Christopher Meloni
Shailene Woodley
Shiloh Fernandez
Eva Green
Shiloh Fernandez
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.