Amennyire kedves kis film volt, annyira bugyuta is... számomra egyszer nézhetős. A sok bárgyú szövegű éneklés kifejezetten unalmas volt számomra, többször is ránéztem a telefonomra, mennyi az idő. Viszont a főszereplő tökéletes választás volt a szerepre, jöhet a második rész kiforrottabban.
Ez a film jó film. Nem az a „húú ezt nagyon sokszor meg fogom nézni”, de azért nem rossz. Néhol erőltetett színészi játékot láthatunk, de amúgy egészen rendben van.
Az előzetes jobban tetszett sajnos, mint maga a film... Bár T. Chalamet nem rossz, mégis a neki írt jelenetek kissé bugyuták, s több szempontból ellentmondásosak. Spoiler!!! Pl.: nem tud olvasni/írni, de az anyja egy írásos üzenetet hagy neki emlékül, vagy pl.: kijelenti, hogy nem lop, de 5 perc múlva betör az állatkertbe, hogy tejet szerezzen stb. Valahogy a sorra előkerülő ellentmondásos infók megölik a maradék érdekességét is a filmnek. A kiszámítható s enyhén gyerekes fordulatokról nem is beszélve. S ha már musical lett, akkor szerintem ehhez a filmhez vidám és pörgős dalok illettek volna, erre ehelyett depressziós, lassú dalokkal lett teletűzdelve. Ha pedig a Depp-féle verzió előzményének készült ez a film, akkor figyelhettek volna arra, hogy legalább azzal ne legyen ellentmondásos, de mindegy, ez már csak kisebb probléma a többihez képest. Sajnos ez rosszabbul sikerült, mint vártam.
Nem volt kérdés, hogy amint a mozikba kerül, én el fogok menni erre a filmre. Nem csak Chalamet alakítását imádtam, hanem az egész világot, ahogy kinézett. Szerintem fantasztikus lett.
Nem tudtam, hogy ez egy zenés film lesz, amit alapból nem szeretek, így az első fél perc után nyúltam is a távirányítóért, hogy kikapcsoljam, de gondoltam, adok neki egy esélyt. Azt leszámítva, hogy eredettörténetként nem igazán állja meg a helyét, j... Több