Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A barátaim mind halottak (2020)

Wszyscy moi przyjaciele nie zyja
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
stevepisti   2021. 02. 20.

legújabb vélemény

1

Jó vígjáték rengeteg színes karakterrel, sok vicces szituval. Időnként Amerikai pite érzésem volt, de nem gondolnám koppintásnak. A filmvégi „pusztítás” pedig mindent visz.

 
quentin   2021. 02. 04.

0

A lengyelek mutattak valamit. Nekünk nagyon bejött a film, minőségi produkció, amin látszik, hogy nem sajnálták ki belőle a muníciót. Ajánlott.

 
KATE   2021. 01. 12.

0

Mókás film, amit csak elindítasz, aztán élvezed a hullámvasutat. Jó sokszor vált egyik pillanatról a másikra egy teljesen más helyzetbe, illetve sok benne a kifejezetten vicces jelenet. Szerintem jó film.

 
Goszi   2021. 01. 29.

0

Vicces, intelligens, miközben vulgáris, sokkoló és feleslegesen túlzó néhol, de ezen nem lehet csak kuncogni, hanem hangosan röhögni.

 
Kovacs   2021. 01. 16.

0

Nehéz eldönteni, hogy ez a fim paródiának készült (mert akkor remek), vagy komolynak, mert annak viszont nem elég komor. De a nevetés meg a rettegés nem igazán tud kéz a kézben járni...

 
Miután a szülők elutaznak hazulról, az otthonmaradó gyerek egy nagy bulit szervez barátainak és esetlegesen a környék egyéb fiataljainak. Egy akár mindennaposnak is mondható életszituáció ez, amit már számtalanszor viszont láthattunk a filmvásznon. De akkor mégis mi újat rejthet még ez a kiindulópont, és hogyan tud egy ártatlannak tűnő szilveszteri összejövetel tragikus véletlenek és rossz döntések sorozatával az összes jelenlévő halálával végződni? Többek között ezekre keresi a választ a Netflixre érkezett legújabb horror-vígjáték. több»