Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
94
Filmadatlap
 
65
Szereplők
3
Vélemények
250
Képek
1
Videók
Younger
 
nagynesze   2015. 08. 27.

legújabb vélemény

A feelgood, sellyourself & carpediem sorozat már az alapsztorijával egyből leveszi a nézőt a lábáról. A társadalomkritikát sem sajnálja ki. Üdítő és kerüli a kliséket. Egyszerűen szuper.

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

A Younger legnagyobb erőssége az impozáns és sokszínű szereplőgárdán, a bombajó poénokon és a zseniális alapsztorin kívül Darren Star személye. A direktor olyan szkriptet dobott össze, ami igazán friss és kerüli a kliséket. Nem túloz, nem hangsúlyozza ki túlzó módon a felnőtt versus fiatal nézetkülönbséget, inkább a pörgés és szórakoztatás van középpontban. Ez köszönhető talán a rövid, 20-22 perces részeknek. Ennek ellenére azért mindig kapunk egy-egy tanulságcsomagot. Nem hiába készített olyan kultikus sorozatokat, mint a Beverly Hills 90210 vagy a Szex és New York. Kíváncsian várom, hogy merre viszi majd a történetet. Lesz-e lebukás? Liza lánya probléma faktorrá válik-e? Jobban belegondolva, maga a sztori másodlagos, ha tudja tartani ezt a kifogástalan hangulatot.


 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

A társadalomkritikus és nevelő célzatú vígjátéksorozat friss, pörög és megnevettet, amit elsősorban a rendező és forgatókönyvíró Darren Star profizmusának köszönhetünk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.