2019.09.24 17:03 MMcFly2015 Olvasottság: <100x
0

B kategóriás tucatfilm! Dehát ezt már tudjuk, mikor beülünk rá...

Elképzelni se mertem volna, hogy egy ilyen B kategóriás filmben, mint a Támadás a fehér ház ellen (bármelyik részéről van szó) van annyi potenciál, hogy trilógiává tudják bővíteni. Sőt, még mindig tartom magam ahhoz, hogy nincs is, de ha a Tengerészgyalogos, a 12 menet, a Szupercella és a hasonló sablonos, tv-film szintű filmek megkapták a folytatásaikat, akkor Gerald Butler műve is elbírja.

A bonyodalmául szolgáló támadás jelenet még azt mondom, hogy hozza azt az alapszintet, ami egy izgalmas akciófilmhez kell, viszont a CGI ezek után kritikán aluli. Nincs mentség egy 2019-ben moziban látható filmnél az ilyen minőségű akciójelenetekre. A film végi nagy összecsapás a főhős és a rosszfiú között is bármennyire lehetett volna ötletes, egyszerűen élvezhetetlen a trehány látványvilága miatt.

B kategóriás tucatfilm! Dehát ezt már tudjuk, mikor beülünk rá...

Ahogy az első résznél sokan megemlítették, hogy mennyire a Drágán add az életed koppintása lett, azt itt is is el lehet mondani az alapsztoriról, hiszen kb. a Szökevény című mestermű ihlette a film 70 százalékát.

Ami jó ötlet volt, hogy Nick Nolte is feltűnt, valahogy az ő ,,komolytalansága” hozott egy kis színt a kliséhegyekbe, lehetett rajta szórakozni, és egy kis családi drámát is tudott a filmbe belecsempészni. A stáblista alatti jelenet pedig parádés volt, jó volt látni, hogy nem csalódott tömeg megy a kijárat felé, hanem egy jóízű nevetéssel zárult a film.

Futószalagon legyártott, egyszerű, film+ szintű alkotás. Semmi eredetiséget nem tud felmutatni, de aki a Támadás a fehér ház ellen 1-2 után beült a következő részre, az már biztos tudja, mire számíthat. Egyszerű, de szórakoztató. Ilyen is kell (néha).

akció | politikai | thriller

Mike Banning valódi hazafi, aki mégis hazájával találja szemben magát. A biztonsági ügynököt az elnök elleni merénylet tervezésével vádolják, így nyomába ered az FBI és... több»

0