Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Drága Nagyi!
#11621

A sorozat gyerekekhez szólóan igyekszik segítséget nyújtani a fogyatékkal élő emberek elfogadásában. A meseszerű történetek főszereplői a nagyszülők, akik élettapasztalatuknak... több»

Rendező: Szekeres Csaba

#11622

animáció

Egy mackócsalád, azaz Dörmögőék kalandjaival ismerkedhetünk meg. Dörmi Apó és Dörmi Anyó három huncut kisbocsot nevel – Bercit, Marcit és Borkát –, akik minden nap újabb és... több»

Gyerekként kedvenc mesesorozatom volt. Nagyon szerettem, és biztosan felnőttfejjel is tetszene. Mondjuk a sorozat népszerűségéhez hozzájárult az is, hogy akkoriban lehetett kapni a Dörmögőék gyerekmagazint is, és természetesen Dörmögőék története számtalan könyvben megjelent.
Divathullám
#11623

dokumentum

A Divathullám magazin az utazás, lakberendezés, életmód, design, divat témakörökben keresi mindig az aktuálisat, érdekeset, hasznosat. Hangulatos beszélgetések, képes beszámolók... több»

Rendező: Berta Sándor

Diákcsemege
#11624

dokumentum

Kesudió, mandula, mazsola - szemezgetünk a 9. diákfilmszemle csemegéiből, ezúttal a Makói Videóműhelyben.2002. nyár végén már láthatták a nézők Szurdokpüspöki diákcsemege... több»

Rendező: Petőcz Tamás

Dél-India éléstára
#11625

dokumentum

A TV Paprika csapata már többször járt Indiában, de ez az izgalmas ország mindig, mindenben tartogat meglepetéseket. Nincs ez másként a gasztronómiában sem.Új, háromrészes... több»

Csutak a mikrofon előtt
#11626

A rádió rendezője, Zoli bácsi a strandon egy különös gyerekre figyel fel. Csutak beszédstílusa, játékossága megnyeri a tetszését. Elhívja egy gyermekhangjáték szereplőjének.... több»

Csoki sztori
#11627

dokumentum

A csokoládét, valamint a kakaót közel 3000 évvel ezelőtt már ismerték az ősi Mexikóban. Az indián kultúrákban magas rangú papok, uralkodók, hadvezérek fogyaszthatták az "istenek... több»

Szereplők: Pethő Tamás

Csodálatos Görögország
#11628

dokumentum

A háromrészes film bemutatja a Görög szárazföld legbecsesebb kincseit. Athén városát az Akropolisszal, Szaloniki tornyait, Olimpia, Delfi, Epidaurosz és Mükéné ránk hagyott csodáit.

Rendező: Molnár Z. Tamás

Cigányzene
#11630

NA Cigányzene  (1975)

dokumentum

Sárosi Bálint zenetörténész, népzenekutató 1975-ben készült sorozatában a magyarországi cigányzene történetét, kialakulását, társadalmi és zenei gyökereit mutatja be, sok... több»

Rendező: Sárosi Bálint

Csodafa
#11631

NA Csodafa  (2009)

dokumentum

Az induló műsor-sorozat azt mutatja be, milyen szerepet játszik a tudomány és technika a társadalom életében, hogyan alakult ez a szerep az emberiség története folyamán, és hogyan... több»

Rendező: Seres Tamás

Csillagos ötös
#11632

erotikus

Az első magyar erotikus teleregény.

kis magyar pornográfia. Kb. a Barátok közt felnőttes változata, igazi magyar pucér szappan :P
Bortúra késsel-villával
#11634

dokumentum

Bortúra című sorozatunk még több tartalommal jelentkezik. Ahogy az új cím is sejteti - Bortúra késsel-villával - ezentúl a csodálatos nedűk mellé ételek is készülnek.... több»

Szereplők: Gál Helga, Magos Zoltán

Beszélő emlékházak
#11635

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Magyar írók, költők szülőházait, emlékházait vagy kedvenc tartózkodási helyeit végigjáró ismeretterjesztő sorozat. több»

#11636

dokumentum

A híres magyar világvándor útvonalát követve jutunk el az egykoron Egészség Mezejének nevezett helyre, ahol hajdanán Benyovszky Móric kórháza is állott. A Keleti-fokhoz indulva pedig... több»

Rendező: Cséke Zsolt

A kalandos (és egyben tragikus) sorsú Benyovszky Móricnak állít emléket ez a dokumentumfilm-sorozat, de azért több is ennél. Cséke Zsolt ugyanis bejárja a gróf egykori madagaszkári útját, s miközben feltérképezi a múltat, a 90-es évek ottani mindennapjait is bemutatja. Ám nem... több»
Barangolás Trentino vallásművészetében
#11637

dokumentum

A napjainkban olasz autonóm tartományként nyilvántartott varázsos természeti szépségű és kulturális, történelmi emlékekben gazdag területet Trentinot mutatja be a 3 részes sorozat.

Balkan Gastro Fanatic
#11638

dokumentum

A sorozat egy kéthetes, hihetetlen utazást mutat be: három ember nekivág Budapestről a sokszor félve emlegetett Balkánnak: egy lakóautóval - ami a következő két hétben az... több»

Babos Project Romani
#11639

dokumentum

Babos Gyula Budapesten született, Magyarországon él. Magát közép-európai zenésznek nevezi. A zene, amit a koncerten játszik a "Project Romani": gyermekkora zenéje, az édesapja által... több»

Rendező: Seregély István

Borvárosok
#11640

NA Borvárosok  (2003)

dokumentum

Magyarországon körülbelül 20 történelmi borvidéken kifejlődött borváros található. A borkultúra jelenléte mindig polgárosodás mértékét mutatja. A borvárosok környezete a... több»

Rendező: Németh Györgyi