Rólam

Huszonhat éves lány fura zenei, film és könyves ízléssel. Bár, kinek mi a fura. :) Fő „kutatási”, érdeklődési területem a II. világháború és annak történései (főleg a keleti front). Nem láttam egy csomó alapfilmet, nem ismerek fel egy csomó híres színészt és a rendezők nevével sem vagyok tisztában, de leszarom. :)

Kicsivel többet tudtam meg a hírhedt osztagról és nem változott a véleményem azóta sem. Nem lehet mindenki bűnös, de van az a pont, amikor eldöntheted, odavész-e emberi m... több»
2016. 08. 25.
Az a fajta film, amit elég volt egyszer megnéznem, úgy beleégette magát az agyamba és a lelkembe. Teljes mértékben megváltoztatta a katolikus egyházhoz és a papjaihoz val... több»
2016. 08. 25.
Azzal kezdeném, hogy külön öröm számomra, hogy hanyagolták a teljesen felesleges szerelmi szálat. Dicséret érte Dexternek. Meg azért is, hogy kitalálta, megrendezte és Ta... több»
2016. 08. 22.
Valahogy Thomas Kretschmann-t minden II. vh-s filmben felfedezem. :D Egyébként jól játszik ebben is. Maga a film csodálatos, szívszorító. Ahogy az utolsó jelenettel a két... több»
2016. 08. 22.
Elsősorban a cast-ot szeretném kiemelni. Nem tudom, hogy csinálták, de valami hihetetlen, mennyire élethűek a színészek karaktereiket eljátszva. Bruno Ganz pedig a legesl... több»
A szökés (2005)