Rólam

Nem sok mindent tudok magamról írni. Imádok filmeket nézni, kedvenceim a Scifik, de csak azok, amiket a józan paraszti eszemmel még el tudok képzelni , vagy hinni hogy lehetséges. Ha rá kattanok egy stilusra mint most a koreai filmek bájos romantikája, vagy a krimijeik akkor arra vadászom. Nem szeretem a horrort , a vértől csöpögő, vagy túl sok szextől tocsogó filmeket.  A szereplők színészeket nem jellemzem, nem hasonlítgatom, hogy hol voltak jobbak, hol gyengébbek, hisz egyiket sem ismerem oly mélységben, hogy ezt meg tudjam tenni legyenek bármilyen nemzetiségűek.Egyszerűen csak leírom azt , hogy az adott film mileyen hatást gyakorolt rám.  Ennyi.

2024. 01. 21.
Mary
Szerintem ez egy bűbájos koreai film. Szép szereplőkkel, meseszerű romantikus történettel, némi családi drámával. Nagyon kellemes szórakozás volt.... több»
2024. 01. 12.
Mary
Végignéztem a sorozatot annak ellenére, hogy alapból nem szeretem a gengszteres-lövöldözős-gyilkolós filmeket. Ám ez a sorozat lekötött, némileg eltér a szokványos gyilko... több»
2024. 01. 03.
Mary
Nem szeretem az anime filmeket, ezért nem is szoktam nézni. Ebbe belenéztem, és magával ragadott. Jó sztori, szép kivitel, örülök, hogy megnéztem.... több»
2023. 06. 27.
mary
Szeretem a koreai sorozatokat, ezt is megnéztem, és egész kellemesen elszórakoztatott, annak ellenére, hogy voltak benne számomra bosszantó dolgok. Pl. a férj gyerekes ma... több»
2021. 06. 15.
Lassan induló sorozat, de aztán szuper, jól felépített, meglepetésekkel tarkított krimi kis kedves romantikával. Egyszerűen remek volt, élveztem. Sajnos a szereplők nevén... több»