Minden idők 20 legérzékibb szexjelenete

Minek nekünk partner, ha van streaming szolgáltatásunk? Oké, oké, persze a partnerek nagyon szórakoztatóak lehetnek, de senki sem tud úgy társaságot nyújtani egy hideg éjszakán, mint a Hulu, az HBO Max, az Amazon Prime és a Netflix. (Khm, de, de valójában tud ;) )

És a végtelen streaming-lehetőségekben nem csak az a legjobb, hogy lépést tarthatsz az összes Oscar-jelöléssel vagy a trendi, avantgárd művészfilmekkel. Hanem a páratlan hozzáférés a legforróbb filmjelenetekhez - napjainkból és a mozitörténelem évkönyveiből -, amelyek bármikor elérhetőek, amikor csak akarjuk, egy gombnyomással, egy egérkattintással vagy egy ujjmozdulattal. 

Nos...azért mi szeretnénk felhívni a figyelmet ennek a veszélyeire is és arra bátorítani Benneteket, hogy lépjetek ki a monitoraitok mögül, mert kint tényleg sokkal izgalmasabb! 

A filmes szexjelenetek az élet legizgalmasabb - persze, ugye kinek mi, de tény, hogy jó kis szórakozást tudnak nyújtani - örömei közé tartoznak. Akár a Netflix és chill közben a partnereddel, akár egyedül vagy otthon...

Olyan sokféle szexjelenet létezik, hogy néha nehéz eldönteni, melyikhez van kedved: A test melege nyers szenvedélyét és állati energiáját keresed, vagy a Portré a lángoló fiatal lányról izgató felépítését és vágyakozó pillantásait? Vagy talán valami olyasmit, amiben van egy kis pikantéria, mint Kukkolók esetében?

Hogy megkönnyítsük a dolgodat, összeválogattuk minden idők legjobb filmes szexjeleneteit, a régi időkből a legforróbb új filmekig. 

#20

54 365 nap  (2020)

(33) (5)

dráma

Netflix

Massimo Torricellinek, a szicíliai maffia fiatal és jóképű vezérének nincs más választása, mint átvenni a szervezet vezetését az apja meggyilkolása után. Laura egy varsói... több»

A 365 nap gyorsan megmászta a szexiségi ranglétrát, amikor zuhanyzós szexjelenetei elkezdtek keringeni az egész TikTok-on. És hát, nem vagyunk benne biztosak, hogy a férfi főszereplő bármit is tudna csinálni, amitől nem fog leesni az állad... Ennek ellenére felkészülhetsz a jachtos szexjelenetre, ami szó szerint olyan négy percig tart. De óriási Vörös! Zászló! és Riadó!: Ez a film egy rendkívül mérgező kapcsolatot romantizál, ezért csak az 1:08:38-nál kezdődő szexjelenet miatt nézd meg - ha épp valami igazán forróra vágysz ;)
#19

55 A rabbi meg a lánya  (2017)

(2) (1)

dráma | romantikus

Netflix

Egy nő visszatér régi közösségébe, amely kitagadta őt pusztán azért, mert vonzódott gyerekkori barátjához. Amikor újra találkoznak, ismét feltámad köztük a szenvedély,... több»

Az ortodox judaizmus és a fülledt szex általában nem két olyan fogalom, amely kéz a kézben jár. Sebastián Lelio rendező filmjében, azonban két nő (Rachel Weisz és Rachel McAdams alakításában - igen, izzadunk) egymásnak esik, és feszegetik hitük és közösségük határait. A film leghíresebb jelenete az, amikor Weisz karaktere McAdams karakterének szájába köp. Ha ez nem elég ahhoz, hogy a tévé távirányítójához repülj, akkor nem tudom, mi az.
#18

64 Egy remek valaki  (2019)

(1)

romantikus | vígjáték

Netflix

Jenny és barátja akkor szakítanak, mikor a lánynak New Yorkból San Franciscóba kell költöznie egy új állás miatt. Jennynek egy estéje maradt a Nagy Almában, és az utolsó... több»

Mindannyian ismerjük az ikonikus jelenetet, amikor Jenny (Gina Rodriguez) és Erin (DaWanda Wise) Lizzo "Truth Hurts" című dalára mozognak, miközben a legjobb barátnőkként készülnek életük legszebb napjára, de beszélhetnénk egy pillanatra a Blair (Britanny Snow) és Matt (Peter Vack) közötti szuperdögös szexjelenetekről? A férfi irodájában való hancúrozástól eljutnak egy klub mosdójában való hancúrozásig. Nem hiányzik néha, hogy ennyire szenvedélyesen kívánd az esküdt ellenséged?
#17

dráma | életrajzi | zenés

Nyomon követhetjük Holiday karrierjét, miközben a hatóságok célkeresztjébe kerül, és részese lesz egy különleges műveletnek, melynek vezetője Jimmy Fletcher, akivel viszonyba... több»

Az Andra Day és Trevante Rhodes főszereplésével készült Billie Holiday-életrajzi filmet tragédia, történelem és rengeteg forró szex hatja át. A főszereplők összeállnak egy hosszan tartó szerelmi jelenetre egy szállodában, ami egy kicsit durva és egy kicsit gyors, majd lágy, érzéki és édes. Ráadásul minden, a nagyszerű Ms. Holidayről szóló filmnek törvényszerűen tartalmaznia kell néhány kiváló jazzes dallamot.
#16

63 Sokk  (2021)

(5) (2)

akció | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy dühkitörési problémákkal küzdő kidobó bosszúhadjáratot indít, miután meggyilkolják élete egyetlen szerelmét.

Két szó: Kate. Beckinsale. Ez a kissé bizarr film egy kicsit természetfeletti és nagyon, nagyon fülledt. Beckinsale játssza Lindyt, egy nőt (egy nagyon dögös nőt), akinek heves dührohamoktól szuperképességei leszenk. A film akkor pörög fel igazán, amikor Lindy az éjszakát Justinnal (Jai Courtney) tölti...
#15

57 Érted bármit  (2021)

(3)

dráma | romantikus | thriller

Netflix

Rei segít egy asszonynak elmenekülni abuzív férje elől, közben azonban egyre gyengédebb szálak szövődnek a két nő között. több»

Rendező: Ryuichi Hiroki
Szereplők: Honami Satô, Kiko Mizuhara
Kiko Mizuhara és Hona Ikoka a főszereplői a Ride or Die/ Érted bármit című japán pszichológiai thrillernek, amely két nő szerelmi történetét követi nyomon, akik gyilkosságot követnek el. A film tele van gyengédséggel, empátiával és persze sok fűszerrel.  
#14

vígjáték

HBO Max

Idén nyáron olyan kalandban lesz részed Barb és Star mellett, amit hosszú ideig emlegetni fogsz. A Koszorúslányok alkotói, Kristen Wiig és Annie Mumolo a szezon legjobb... több»

Ha valaha is szerettél volna látni egy édeshármast Kristen Wiig, a Koszorúslányok író partnere, Annie Mumolo és Jamie Dornan között, akkor ne keress tovább! Ez a bolondos vígjáték tényleg... megmutatja, amit látni akartál!
#13

69 9 és fél hét  (1986)

(6) (3)

dráma | romantikus

Liz gyönyörű, okos, kedves. Mégis, szinte kerüli a férfiakat. A múltban már annyiszor megégette magát, hogy fél egy bensőségesebb kapcsolattól. A csibészes mosolyú John... több»

Ahogy David Ehrlich a TimeOut számára írta, ez a film úttörő volt a "sploshing" világában, vagyis az étel és/vagy nedves anyagok beillesztése a szexuális életbe. Képzeld el Kim Basingert, amint epret szürcsöl Mickey Rourke kezéből. Az 1986-ban bemutatott filmben John (Rourke), a Wall Street-i kereskedő és Elizabeth (Basinger), a művészeti galéria asszisztense között szexuális kapcsolat alakul ki, amely nagyon gyorsan kinkyvé válik. Ahogy Ehrlich írta: "A 9 és fél hét azt tette az ételekkel, amit Marilyn Monroe a szőkékkel". - ezer utánzót szült.
#12

68 Miután összecsaptunk  (2020)

(11) (9)

dráma | romantikus

Netflix | Telekom TVGO

Tessa és Hardin különös kapcsolata válaszúthoz érkezik. A lány ráébred, hogy talán minden hiábavaló volt, és mégsem kellett volna a vonzalomnak engedve mindent feladnia.... több»

Előfordult már, hogy nyilvános helyen csak úgy elkezdtél csókolózni valakivel, és nem tudtad megállni, hogy ne menj tovább? Igen, Tessa (Josephine Langford) és Hardin (Hero Fiennes Tiffin) sem tudnak. Rengeteg más jelenet is van, ami felpörget, például amikor a zuhanyzóban, egymás otthonának különböző részeiben hancúroznak, és amikor Tessa még azt is megnézi, mi van Dylan Sprouse öltönyei alatt.
#11

71 Ammonita  (2020)

(4) (6)

dráma | életrajzi | romantikus

HBO Max | Telekom TVGO

Az 1840-es évek Angliájában a magányos fosszíliagyűjtő, Mary Anning (Kate Winslet) a déli partvidék mentén gyűjt leleteket, melyeket egy turistának ad, hogy gondoskodjon... több»

Ha még nem hallottad, hogy Kate Winslet és Saoirse Ronan leszbikus szerelmespárt játszik egy korabeli filmben, nos, most szólunk. És hidd el, a jelenetek pont olyanok, mint amilyennek gondolod őket. A kedvencünk az, amikor Charlotte (Saoirse) megzavarja Mary-t (Kate) munka közben, és azonnal egymásnak esnek.
#10

69 Fülledtség  (1996)

(3) (3)

krimi | romantikus | thriller

Ravasz haditervet eszelnek ki a bűnszövetkezet vagyonának megcsapolására, majd a háttérből figyelik, ahogy a paranoid gengszterek egymásra kezdenek gyanakodni, s vérfürdő... több»

Ez az 1996-os kultikus klasszikus egy alulértékelt romantikus thriller erőszakos gengszterekkel, volt fegyencekkel és természetesen egy nagyon érzéki jelenettel Violet (Jennifer Tilly) és Corky (Gina Gershon) között. Nemcsak a szimulált szex teljesen finom, de a film évtizedekre nagy hatással volt a leszbikus divatra is. Festőnadrág és csipkés fekete szlip? Igen, kérlek...!
#9

dráma | romantikus | vígjáték

Az Én szép kis mosodám című filmben a pakisztáni Omar félbehagyja az iskolát, mert bácsikája meglebegteti előtte a nagy esélyt: mosodát üzemeltethet. Segít neki volt... több»

Ez a film - amely egy interracial meleg férfipárról szól London egyik zűrös negyedében - 1986-os megjelenésekor számos határt áthágott. Hasonlóképpen, amikor a fiatal Daniel Day-Lewis izmos hátát nézzük, ahogy megcsókolta Gordon Warnecke-ot, és a fényben megcsillant az egész teste...hát az egy elég forró pillanat...
#8

62 Kukkolók  (2021)

(8)

dráma | misztikus | thriller

Amazon Prime Video

Pippa és Thomas beköltöznek első lakásukba, az ablakuk pedig egy másik pár lakására néz, így minden nap nyomonkövethetik a kapcsolat alakulását.

Nem tudsz betelni Sydney Sweeney-vel, akármennyi Euphoria és The White Lotus-t is fogyasztasz? Akkor Michael Mahon író/rendező végtelenül szexi erotikus thrillerét, amelyben Sweeney mellett Justice Smith és Ben Hardy is szerepel neked találták ki. Nem spoilerezünk, de a 2021 szeptemberében megjelenő film arról szól, hogy mi történik, ha azt hiszed, senki sem figyel.
#7

75 Boogie Nights  (1997)

(10) (14)

dráma

A hetvenes évek Amerikája: szex, drog, diszkó. A pornófilmproducer, Jack Horner (Burt Reynolds) karrierje leáldozóban van, nem tudja, hogyan szerezze vissza a közönség és a... több»

Paul Thomas Anderson egyik első filmje, a Boogie Nights egy hullámvasutazás. A Mark Wahlberg által alakított Dirk Diggler nevű tinédzser pornósztárt követi, aki szokatlanul nagy pénisze miatt hatalmas sikereket ér el. A filmben rengeteg szex van, de a legforróbb jelenet Diggler és a Julianne Moore által alakított Amber Waves között zajlik, aki megadja neki az első szexuális élményét a kamera előtt, és beavatja a fiatal csődört az új életébe, mint pornósztár.
#6

78 A test melege  (1981)

(4) (7)

dráma | erotikus | krimi | romantikus | thriller

A test melege című thriller főhőse Ned Racine, aki ügyvédként dolgozik Floridában. Egy forró nyári éjszaka összejön a házas Matty Walkerrel, akivel szenvedélyes kapcsolatba... több»

A '80-as és '90-es évek femme fatale-trópusa erősen jelen volt ebben a filmben. Ha valami, akkor a cím tényleg elárulja: Számítsunk a fiatal William Hurt és Kathleen Turner közötti forró szexre.
#5

dráma | misztikus | romantikus | thriller

Mivel férje hűtlenségét gyanítja, Dr. Catherine Stewart nőgyógyász felbérel egy Chloe nevű kísérőt, hogy tesztelje a férfi hűségét. Hamarosan mindhármuk kapcsolata... több»

Ezt a 2009-es szexuális thrillert nagyrészt Amanda Seyfried áttörő szerepének tartják. Liam Neesonnal és Julianne Moore-ral szemben játszott egy prostituáltat, akit Moore karaktere bérel fel, hogy kiderítse, megcsalja-e őt a Neeson által alakított férje. A Rotten Tomatoes egyik kritikusa azt írta: "Ha egy stílusos, szexi B-filmre vágysz, a Chloe a legmagasabb rendű bűnös élvezet", és nem is tudnánk jobban egyetérteni. Seyfried karaktere *sok* szexet él át a film során, beleértve egy nagyon fülledt szóváltást Moore-éval.
#4

81 Carol  (2015)

(23) (14)

dráma | romantikus

A film története az ötvenes évek gazdasági fellendülése idején játszódik. A húszas éveiben járó Therese (Rooney Mara) eladóként dolgozik az egyik nagy manhattani áruházban.... több»

Korszakalkotó leszbikus dráma, tele elnyújtott vágyakozással és mindenttudó tekintetekkel? A Carol egy szerelmi történet, amely az 1950-es évek New Yorkjában játszódik. A Rooney Mara és Cate Blanchett főszereplésével készült film Patricia Highsmith A só ára című korszakalkotó regényének adaptációja, és egy feltörekvő fotóst (Mara) követ, aki beleszeret egy idősebb nőbe (Blanchett). Ez egy lágy szavakkal teli románc, egy gyengéd (de ó, nagyon szexi) jelenettel.
#3

82 Szemet szemért  (1989)

(5) (30)

dráma | szatíra | vígjáték

Brooklyn egyik lepusztult negyedében van egy pizzéria, míg vele szemben egy kínai házaspár kereskedése. A pizzázót egy olasz apa üzemelteti két fiával. A környékbeli néger... több»

Spike Lee Szemet szemért című filmjének jégkockás jelenete az utóbbi években némileg vitatottá vált, mivel Rosie Perez interjút adott arról, hogy kényelmetlenül érezte magát a meztelenség miatt. Pedig ez a pillanat úgy vonult be a New York-i filmtörténelembe, mint két fiatal édes erotikus eszmecseréje, akik 1989-ben a brooklyni Bed-Stuyban próbálták elterelni a figyelmüket az életről.
#2

81 Kegyetlen játékok  (1999)

(25) (12)

dráma | romantikus

Kathryn (Sarah Michelle Gellar) és mostohabátyja, Sebastian (Ryan Phillippe) az unatkozó és gazdag elit tökéletes testvérpárja. Szórakoztatásul mindenféle ördögi játékot... több»

Ez a film igazi klasszikus. Ryan Philippe, Reese Witherspoon és Sarah Michelle Gellar a főszereplők. Mit kell még mondanunk? És ha valaha is hiányolnád Ryant és Reese-t együtt, mint egy igazi párt, nézd meg a szerelmi jelenetüket ebben a filmben. Vissza fogja hozni az összes érzést a 90-es évek végéről.
#1

dráma | vígjáték

A 16 éves Naima Cannes-ban él. Egy nyarat ad magának, hogy kitalálja, mihez kezdjen az életével. Időközben látogatóba érkezik hozzá unokatestvére, a módos családból érkező... több»

Két unokatestvér elmegy a nyárra, és felfedezik a jachtok és a pezsgő ~luxus életstílusát~, amikor és ahol csak akarják. Egyikük (Zahia Dehar) azonban sokkal merészebb, és elszökik, hogy idősebb férfiakkal szexeljen jachton.