Még be sem mutatták, máris több botrány is kirobbant a Jackass 4 körül.

Legutóbb a csapat korábbi tagja, Bam Margera nyújtott be keresetet a film készítőivel szemben, mivel a forgatás alatt menesztették őt a produkciótól, legújabban pedig a PETA amerikai állatjogi szervezet kereste fel egy hivatalos levélben a hatóságokat állatkínzásra hivatkozva.

“Felhívták a figyelmünket arra, hogy a Paramount Pictures Los Angelesben felvett és a közeljövőben megjelenő filmjének előzetesében Johnny Knoxville-t felökleli egy bika, Sean McInerneyt egy kígyó harapja meg az orrán, Ehren McGhehey és Compston Wilson feje között lévő átlátszó műanyag csőbe pedig egy tarantulát zártak. A PETA fel szeretné hívni a figyelmet arra, hogy ezen tevékenységek megsértik a Kaliforniában lévő tilalmat, amely megtiltja emberek és állatok harcát, az állatokkal szembeni kegyetlenkedés. A forgatás alatt számos ilyen tettet követhettek el, amelyek nem kerültek bele az előzetesbe. A PETA arra kéri a hatóságokat, hogy kérje számon a Jackass Forever készítőit e törvény megszegése miatt” - olvasható a szervezet hivatalos közleményében.

A stúdió egyelőre nem reagált az üggyel kapcsolatban, a Jackass 4 a tervek szerint 2022. februárjában érkezik a mozikba.