Angelina Jolie (galériánkban) új szerepet kapott, erről a filmről még egész biztosan sokat fogunk hallani. Ő alakítja Pablo Larraín Maria című új filmjében az ikonikus operaénekesnőt, Maria Callast.

A Demóna színésznője elvállalta Pablo Larraín, a Spencer rendezőjének következő filmjének főszerepét, írja a Variety. A produkció Maria Callas operaénekesnőről szóló életrajzi alkotás lesz. A projekt a Maria címet viseli, és állítólag az operaénekesnő életét egészen 1977-ben bekövetkezett haláláig követi majd nyomon. Steven Knight (Birmingham bandája) írja a forgatókönyvet, Juan de Dios Larrain pedig aláírt a produceri feladatokat.

"Nagyon komolyan veszem a Maria életével és örökségével kapcsolatos felelősséget. Mindent meg fogok tenni, hogy megfeleljek a kihívásnak" - mondta Angelina a lehetőségről. "Pablo Larraín olyan rendező, akit régóta csodálok. Az, hogy lehetőséget kapok arra, hogy vele és Steven Knight forgatókönyvével együtt mesélhessem el Maria történetét, egy álom".

"Régóta várt álom volt a lehetőség, hogy egyesíthessem két legmélyebb és legszemélyesebb szenvedélyemet, a mozit és az operát" - tette hozzá Pablo. "Ezt Angelinával, egy rendkívül bátor és kíváncsi művésszel együtt tenni lenyűgöző lehetőség. Igazi ajándék."

Jolie a közelmúltban azzal került ismét a figyelem középpontjába, hogy kiszivárgott egy Brad Pittnek írt 2021-es levele az internetre, melyről itt írtunk.